Автомобилни пружинни опорни компоненти

Автомобилни пружинни опорни компоненти

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на опорни компоненти за пружини за автомобили в Китай. Нашата цел е да бъдем най-професионалните прогресивни доставчици на инструменти в Китай и да продължим да се борим с трудните инструменти за прехвърляне. Смеем да обещаем, че ако качеството и доставката не отговарят на изискванията на клиента, клиентът има право да откаже да плати. Ние FST ® искрено се надявам да си сътрудничим с вас. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на опорни компоненти за автомобилни пружини

Матрицата за производство на опорни компоненти за автомобилни пружини е прогресивна матрица, която включва пробиване и идентификационно щамповане, подрязване, формоване, подрязване и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на опорните компоненти на автомобилната пружина

Име на продукта Компоненти за поддръжка на пружини на автомобили Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на опорни компоненти на автомобилни пружини

FST® Автомобилни пружинни опорни компоненти, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Компоновка на вратата, Монтаж на ключалката, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола.

4. Характеристика на опорните компоненти на автомобилната пружина

1. Матрицата за производство на този продукт е прогресивна матрица с 20 станции, а дължината, ширината и височината на матрицата е 2385 * 750 * 711 mm.

2. Материалът на продукта е SPH590-OD (BSDG3101), дебелината е 2,6 мм.

3. Степента на използване на материала е 58%. Общото тегло на матрицата е 4,2 тона.

4. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

5. Ние строим, ние се грижим.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това опорните компоненти на автомобилните пружини преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на опорни компоненти за автомобилни пружини в Китай, ако се интересувате от опорни компоненти за автомобилни пружини, можете да се свържете с нас FST®!

Горещи маркери: Компоненти за поддръжка на пружини за автомобили, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти