Поддържащи компоненти за автомобилно окачване

Поддържащи компоненти за автомобилно окачване

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен FST® производител и доставчик на опорни компоненти за автомобилно окачване в Китай. Ние сме специализирани в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средно големи трансферни матрици в продължение на много години. Нашите продукти имат добро ценово предимство и покриват повечето европейски и американски пазари. Имаме първокласен екип. Ние не пестим усилия, за да ви накараме да получите най-добрия зар с най-малко пари. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на компоненти за поддръжка на автомобилно окачване

Матрицата за производство на FST® Поддържащите компоненти на автомобилното окачване са матрици за прехвърляне, които включват изчертаване на заготовки, формоване, подрязване и разделяне на други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на опорните компоненти на автомобилното окачване

Име на продукта Компоненти за поддържане на автомобилно окачване Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на опорни компоненти за автомобилно окачване

FST® Поддържащи компоненти за автомобилно окачване, части за сглобяване на шасито на автомобила, части за изпускателната система на автомобила, панти за парапети за автомобили, панти за врати на автомобили, компоненти за седалки за автомобили, комп за врати, блок за заключване, вътрешно подсилване на вратите на автомобили, компоненти за контролно рамо на автомобила qic, компоненти за покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола.

4. Характеристика на опорните компоненти на автомобилното окачване

1. Материалът на продукта е HD340 G10/10, с дебелина на материала 2,7 мм.

2. Дължината, ширината и височината на матрицата са 2800*1530*1250 и 1830*1530*1250 мм. Общото количество е 29120 кг.

3. Матрицата за производство на продукта е проектирана като трансферна матрица със 7 станции.

4. Степента на използване на материала на продукта е повече от 68,4%.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това опорните компоненти на автомобилното окачване преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на компоненти за поддръжка на автомобилно окачване в Китай, ако се интересувате от компоненти за поддръжка на автомобилно окачване, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Поддържащи компоненти за автомобилно окачване, производители, доставчици, купете, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти