Скоби за монтиране на багаж за кола

Скоби за монтиране на багаж за кола

Скобите за монтиране на автомобилен багаж са матрица, която завършва само един процес в един ход на пресата. Тя може да бъде разделена на щанцоваща матрица, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Подробности за продукта

1. Представяне на скоби за монтиране на багаж в автомобила

Скобите за монтиране на автомобилен багаж са матрица, която завършва само един процес в един ход на пресата. Тя може да бъде разделена на щанцоваща матрица, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Скобите за монтиране на багаж в автомобила улесняват производството на калъпи, поддръжката е удобна.

2. Спецификация на скобите за монтиране на багаж

Име на продукта Скоби за монтиране на автомобилен багаж Цена на продукта Персонализирани
Тип на процеса Щамповане Видове процеси единична матрица
Обхват на ударния тонаж 300T ~ 1250T Експлоатационен живот 500 милиона удара
Вид на продукта Нестандартна персонализация Приложимо поле Автомобилна индустрия
Мухъл материал Cr12Mo1v1(D2ï¼ ‰ ã € A3ã € FC300ã € SDK11ã € D2ã € CR12ã € 45 #
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за щамповане.

3. Прилагане на скоби за монтиране на багаж в автомобила

Подови напречни носачи на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за седалки за автомобили, Compã € € Монтажни скоби за багаж на автомобила, Укрепване на интериора на вратите на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за управление на рамото, Покрив на автомобила компоненти, Предна задна греда на автомобила, Скоби за багаж на автомобил, Предни подрамници на автомобила отзад, Скоби за монтаж на багаж на кола, Скоби за монтаж на багаж на кола Скоби за закрепване на багаж на автомобил, Автомобилни напречни бобчета, Вътрешна украса на корпуса на автомобила, Сглобяване на люка на автомобила , Рамка на окачването на автомобила, Рамка на задното окачване на автомобила, Предна греда на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Втулка на амортисьора на автомобилния двигател, Комплект топлинни щитове на автомобила на двигателя, Релса за автомобилни седалки, Странични панели на автомобилните седалки € Греда за автомобилни седалки, Багажник за автомобил Метални части, релсови части за автомобилни стъкла, корпус на въздушната възглавница на автомобила

4. Характеристика на скобите за монтиране на багаж

1) Принципът на работа на конструкцията на скобите за монтиране на багаж може да отговаря на процеса на формиране на части.

2) Скобите за монтиране на багаж в автомобила могат да избягат от квалифицирани парчета.

3) степента на трудност за адаптиране към изискванията на партидата и прецизността.

4) Скобите за монтиране на автомобилен багаж са лесни за производство, лесни за експлоатация и безопасни при производството.

5) Дълъг живот и ниска цена.

6) според вида на процеса на заготовка могат да бъдат разделени на: щанцоване матрица, бланка матрица, матрица за рязане, матрица за рязане и т.н.

7) Според степента на автоматизация скобите за монтиране на багаж на автомобила могат да бъдат разделени на матрица за ръчно подаване, полуавтоматична матрица, автоматична плесен и др

5. Нашата компания - Форсайт

Ние сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средни матрици за прехвърляне и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрол на разходите. Ние поддържаме доставката.

След това скобите за монтиране на багаж на автомобила преминаха през Quality Control-ISO 9001: 2015

Forsight е един от производителите и доставчиците на скоби за монтиране на багаж в Китай, ако се интересувате от скоби за монтиране на багаж за автомобили, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Скоби за монтиране на автомобилен багаж, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти