Релса на дъното на автомобила

Релса на дъното на автомобила

Долната релса на автомобила е най-важната носеща част в колата, а удължаването на рамката е една от ключовите части, така че удължаването играе важна носеща роля в колата, рамката на страничната греда на автомобила, рамката на греда и така нататък съдържат лонжеронът.

Подробности за продукта

We also offer you product sourcing and flight consolidation expert services. We've our personal manufacturing unit and sourcing business. We can offer you virtually every variety of merchandise associated to our item range for Car Bottom Rail, We warmly welcome good friends from all walks of life to cooperate with us. Car Bottom Rail With the effort to keep pace with world's trend, we will always endeavor to meet customers' demands. If you want develop any other new solutions, we can customize them for you personally. If you feel interest in any of our products or want develop new merchandise, remember to feel free to contact us. We have been looking forward to forming successful business relationship with customers all over the world.
Производители, доставчици и фабрика на долна релса за автомобили в Китай с ниска цена

1. Въвеждане на долната релса на автомобила

Долната релса на автомобила е най-важната носеща част в колата, а удължаването на рамката е една от ключовите части, така че удължаването играе важна носеща роля в колата, рамката на страничната греда на автомобила, рамката на греда и така нататък съдържат лонжеронът.

2. Спецификация на долната релса на автомобила

Име на продукта Рейка за дъно на автомобил Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на долната релса на автомобила

Долна релса на автомобил, Части за сглобяване на шасито на автомобил, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Комплект за заключване на вратата, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, предни задни подрамки на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, напречни греди на пода на автомобила Монтажни скоби за багаж на автомобила, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, монтаж на люка на автомобила , Рамка на предното окачване на автомобила, Рамка на задното окачване на автомобила, Предна напречна греда на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Маншон на амортисьора на двигателя на автомобила, Комфорт за топлинни щитове на двигателя на автомобила, Релса за седалка за кола, Странични панели на седалка за колаãГреда за повдигане на седалката за кола, Стелка за багаж на кола Метални части, части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили

4. Характеристика на долната релса на автомобила

1) Принципът на работа на конструкцията на долната релса на автомобила може да отговори на процеса на формоване на части.

2) Долната релса на автомобила може да излезе от квалифицирани части.

3) степента на трудност за адаптиране към изискванията за партида и точност.

4) Долната релса на автомобила е лесна за производство, лесна за работа и безопасна в производството.

5) Дълъг живот на матрицата и ниска цена.

6) според вида на процеса на заготовка може да се раздели на: щанцоване, заготовка, режеща матрица, режеща матрица и др.

7) Според степента на автоматизация долната релса на автомобила може да бъде разделена на форми за ръчно подаване, полуавтоматична форма, автоматична форма и др.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това долната релса на автомобила премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на долни релси за автомобили в Китай, ако се интересувате от долни релси за автомобили, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Долна релса за автомобил, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти