Автомобилни кръстосани членове

Автомобилни кръстосани членове

Автомобилните напречни елементи са матрица, която завършва само един процес в един ход на пресата. Тя може да бъде разделена на щанцоваща матрица, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне. Напречните елементи на автомобила улесняват производството на матрицата, поддръжката е удобна.

Подробности за продукта

1. Представяне на напречни елементи на автомобила

Автомобилните напречни елементи са матрица, която завършва само един процес в един ход на пресата. Тя може да бъде разделена на щанцоваща матрица, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Автомобилните напречни елементи улесняват производството на калъпи, поддръжката е удобна.

2. Спецификация на напречните носачи на автомобила

Име на продукта Автомобилни напречни носачи Цена на продукта Персонализирани
Тип на процеса Щамповане Видове процеси единична матрица
Обхват на ударния тонаж 300T ~ 1250T Експлоатационен живот 500 милиона удара
Вид на продукта Нестандартна персонализация Приложимо поле Автомобилна индустрия
Мухъл материал Cr12Mo1v1(D2ï¼ ‰ ã € A3ã € FC300ã € SDK11ã € D2ã € CR12ã € 45 #
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за щамповане.

3. Прилагане на напречни елементи на автомобила

Подови напречни носачи на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта на парапета на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за седалки за автомобили, Compã € Сглобяване на автомобила, Подсилване на интериора на вратата на автомобила, Съответстващи компоненти на рамото на автомобила qic, Компоненти на покрива на автомобила , Автомобилен преден заден лъч против сблъсък, Страничен автомобилен лъч за сблъсък, Предна задна подрамка на автомобила, Прахозащитен капак на автомобилната спирачка, Прелести на автомобила Скоби за монтиране на багаж на автомобила, Автомобилен напречен боб, Вътрешна декорация на корпуса на автомобила, Сглобяване на люка на автомобила , Рамка на окачването на автомобила, Рамка на задното окачване на автомобила, Предна греда на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Втулка на амортисьора на автомобилния двигател, Комплект топлинни щитове на автомобила на двигателя, Релса за автомобилни седалки, Странични панели на автомобилните седалки € Греда за автомобилни седалки, Багажник за автомобил Метални части, Релсови части за автомобилни стъкла, Корпус на въздушната възглавница на автомобила

4. Характеристика на напречните носачи на автомобила

1) Принципът на работа на конструкцията на напречните елементи на автомобила може да отговори на процеса на формиране на части.

2) Напречните елементи на автомобила могат да избягат от квалифицирани парчета.

3) степента на трудност за адаптиране към изискванията на партидата и прецизността.

4) Автомобилните напречни елементи са лесни за производство, лесни за експлоатация и безопасни при производството.

5) Дълъг живот и ниска цена.

6) според вида на процеса на заготовка могат да бъдат разделени на: щанцоване матрица, бланка матрица, матрица за рязане, матрица за рязане и т.н.

7) Според степента на автоматизация напречните елементи на автомобила могат да бъдат разделени на матрица за ръчно подаване, полуавтоматична матрица, автоматична матрица и др.

5. Нашата компания - Форсайт

Ние сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средни матрици за прехвърляне и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрол на разходите. Ние поддържаме доставката.

Тогава напречните членове на автомобила преминаха контрола на качеството-ISO 9001: 2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на кръстосани превозни средства в Китай.

Горещи маркери: Автомобилни кръстосани членове, производители, доставчици, покупка, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти