Панти за врати на автомобили

Панти за врати на автомобили

Панта или панта е механично устройство, използвано за свързване на две твърди тела и позволяване на въртене между тях. Пантите на автомобилните врати могат да бъдат направени от подвижни компоненти или от сгъваеми материали.

Подробности за продукта

High quality Initial,and Buyer Supreme is our guideline to offer the ideal assistance to our shoppers.At present, we are striving our best to become amongst the ideal exporters inside our industry to satisfy shoppers more want for Car Door Hinges, We have been prepared to offer you the top suggestions on the designs of one's orders in a professional way if you need. During the meantime, we retain on developing new technologies and building new designs so as for making you ahead within the line of this business. Car Door Hinges, We have now won a good reputation among overseas and domestic clients. Adhering to the management tenet of "credit oriented, customer first, high efficiency and mature services", we warmly welcome friends from all walks of life to cooperate with us.
Китайски производители, доставчици и фабрика на панти за автомобилни врати на ниска цена

1. Въвеждане на панти за врати на автомобили

Панта или панта е механично устройство, използвано за свързване на две твърди тела и позволяване на въртене между тях. Пантите могат да бъдат направени от подвижни компоненти или от сгъваеми материали.

2. Спецификация на панти за врати на автомобили

Име на продукта Панти за врати на автомобили Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на пантите за автомобилни врати

Панти за врати на автомобили, Панти за врати на автомобили, Панти за врати на автомобили, Панти за врати на автомобили, Панти за врати на автомобили, Панти за врати на автомобили, комплект за заключване на врата CompãCar, вътрешно подсилване на вратите на автомобили, Компоненти за контролно рамо, съответстващи на автомобила qic, Компоненти за покрива на автомобила, Предна задна част на автомобила греда против сблъсък, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобила, предна задна подрамка на автомобила, прахоуловител за спирачките на автомобила, части на пантите на автомобила Монтажни скоби за багаж на автомобила, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, монтаж на люка на автомобила, предно окачване на автомобила рамка, рамка на задно окачване на автомобил, предна напречна греда на автомобил, компоненти на шасито на автомобил, ръкав на амортисьора на двигателя на автомобила, компютри за топлинни щитове на двигателя на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаãгреда за седалка на кола, метални части на стека за багаж на кола, кола части за релси за прозорци, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на пантите на автомобилните врати

1) Свържете вратата и тялото и осигурете и поддържайте позицията на вратата спрямо тялото;

2) Осигурете и улеснете отварянето и затварянето на вратата.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това пантите на автомобилните врати преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на панти за врати на автомобили в Китай, ако се интересувате от панти за врати на автомобили, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Панти за врати на автомобили, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведени в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти