Части за шарнири за кола

Части за шарнири за кола

Частите на автомобилните панти са матрица, която завършва само един процес в един ход на пресата. Тя може да бъде разделена на щанцоваща матрица, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Подробности за продукта

1. Представяне на части за панти на автомобила

Частите на автомобилните панти са матрица, която завършва само един процес в един ход на пресата. Тя може да бъде разделена на щанцоваща матрица, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Частите на автомобилните панти улесняват производството на калъпи, поддръжката е удобна.

2. Спецификация на автомобилните панти

Име на продукта Части за панти на автомобила Цена на продукта Персонализирани
Тип на процеса Щамповане Видове процеси единична матрица
Обхват на ударния тонаж 300T ~ 1250T Експлоатационен живот 500 милиона удара
Вид на продукта Нестандартна персонализация Приложимо поле Автомобилна индустрия
Мухъл материал Cr12Mo1v1(D2ï¼ ‰ ã € A3ã € FC300ã € SDK11ã € D2ã € CR12ã € 45 #
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за щамповане.

3. Прилагане на части за панти на автомобила

Части за панти за автомобили, Части за панти за автомобили, Части за панти за автомобили, Части за панти за автомобили, Панти за врати за автомобили, Части за панти за автомобили, врата Compã € Сглобяване на ключалка за автомобил, Подсилване на интериора на вратата на автомобила, Компоненти на контролното рамо на автомобила qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предница на автомобила задна греда срещу сблъсък, странична греда за сблъсък на автомобила, предни задни подрамки на автомобила, прахозащитен капак на автомобилната спирачка, части за панти на автомобила Скоби за багаж на автомобила, автомобилен напречен боб, вътрешна украса на корпуса на автомобила, монтаж на люка на автомобила, предна част на автомобила рама на окачване, рама на задно окачване на автомобила, предна предна греда на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, втулка на амортисьора на автомобила на двигателя, топлинни щитове на автомобила на двигателя, релса за автомобилни седалки, странични панели на автомобилните седалки… € Седалка на автомобила, метални части за багаж на автомобила, Релсови части на автомобилния прозорец, Корпус на въздушната възглавница на автомобила

4. Характеристика на шарнирните части на автомобила

1) Принципът на работа на структурата на шарнирните части на автомобила може да отговори на процеса на формиране на части.

2) Частите на автомобилните панти могат да излязат от квалифицирани части.

3) степента на трудност за адаптиране към изискванията на партидата и прецизността.

4) Частите на автомобилните панти са лесни за производство, лесни за експлоатация и безопасни при производството.

5) Дълъг живот и ниска цена.

6) според вида на процеса на заготовка могат да бъдат разделени на: щанцоване матрица, бланка матрица, матрица за рязане, матрица за рязане и т.н.

7) Според степента на автоматизация, шарнирните части на автомобила могат да бъдат разделени на матрица за ръчно подаване, полуавтоматична матрица, автоматична матрица и др.

5. Нашата компания - Форсайт

Ние сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средни матрици за прехвърляне и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрол на разходите. Ние поддържаме доставката.

Тогава частите на панти на автомобила преминаха контрола на качеството-ISO 9001: 2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на части за панти за автомобили в Китай, ако се интересувате от части за панти за автомобили, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Части за автомобилни панти, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти