Ъглова табела за автомобилен пръстен

Ъглова табела за автомобилен пръстен

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на ъглови плочи за автомобилни пръстени в Китай. Нашата компания FST® е основана през май 2010 г. и се развива вече 11 години. Имаме силен екип, всички основни членове на екипа също са акционери, включително продажби, управление на проекти, инженеринг, производство и изпробване и финансов опит от повече от 12 години, качеството е нашият живот, без качество 99,9%=0. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

Въвеждане на ъглова плоча за автомобилен пръстен

Матрицата за производство на ъглова плоча за автомобилни пръстени, произведена в китайската фабрика FST® е прогресивна матрица, която включва пробиване, подрязване, фланцоване, формоване, накланяне, повторно закрепване, разделяне и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на ъгловата плоча на автомобилния пръстен

Име на продукта Ъглова табела за автомобилен пръстен Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Нанасяне на ъглова плоча за автомобилен пръстен

Ъглова плоча за автомобилен пръстен, части за сглобяване на шасито на автомобила, части за изпускателната система на автомобила, панта за парапета на автомобила, панта на вратата на автомобила, компоненти за седалките на автомобила, комплект за вратата, комплект за заключване, вътрешно укрепване на вратата на автомобила, компоненти за контролно рамо на автомобила qic, компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола.

4. Характеристика на ъгловата плоча на автомобилния пръстен

1. Материалът на FST® Ъгловата плоча на автомобилния пръстен е ST-S-CR340LA-HD50G50G-U, дебелината е 1,8 mm.

2. Матрицата за производство на този продукт е проектирана като прогресивна матрица с 11 станции, размерът на матрицата е 2845*860*711,2 мм, а затворената височина на матрицата е 711,2 мм.

3. Матрицата е със среден размер и Общото тегло на матрицата е 5787 kg.

4. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това ъгловата плоча на автомобилния пръстен премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на ъглови плочи за пръстени за автомобили в Китай, ако се интересувате от FST® Ъглова табела за автомобилен пръстен, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Ъглова плоча за автомобилен пръстен, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти