Компоненти на фиксиращата скоба на дясната предна седалка на автомобила

Компоненти на фиксиращата скоба на дясната предна седалка на автомобила

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен компонент за фиксираща скоба за дясна предна седалка на производител и доставчик на автомобили в Китай. Нашата компания е основана през май 2010 г. и се развива вече 11 години. Ние FST® имаме силен екип, Всички основни членове на екипа също са акционери, включително продажби, управление на проекти, инженеринг, производство и изпробване и финансов опит в работата от повече от 12 години, Качеството е нашият живот, без качество 99,9%= 0. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на компоненти на фиксиращата скоба на дясната предна седалка на автомобила

Матрицата за производство на компоненти на фиксиращата скоба на дясната предна седалка на автомобил, произведена в Китай, е прогресивна матрица, която включва пробиване, подрязване, формоване, повторно затягане и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на компонентите на фиксиращата скоба на дясната предна седалка на автомобила

Име на продукта Компоненти на фиксираща скоба на дясна предна седалка на автомобил Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на компонентите на фиксиращата скоба на дясната предна седалка на автомобила

FST® Компоненти на фиксиращата скоба на дясната предна седалка на автомобила, части за сглобяване на шасито на автомобила, части на изпускателната система на автомобила, панта за парапет на автомобила, панта на вратата на автомобила, компоненти за седалките на автомобила, комплект за вратата, комплект за заключване, вътрешна армировка на вратата на автомобила, компоненти за контролно рамо, съответстващи на автомобила, qic, Компоненти на покрива на автомобила, предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда на автомобила за автоматичен сблъсък, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, столче за кола странични панелиãГреди на седалката на колата, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола.

4. Характеристика на компонентите на фиксиращата скоба на дясната предна седалка на автомобила

1. Материалът на продукта е SPC440 (BSDG3100), дебелината е 1,2 мм.

2. Матрицата за производство на този продукт е проектирана като прогресивна матрица със 17 станции, размерът на матрицата е 820 * 610 * 609 mm, а затворената височина на матрицата е 609 mm.

3. Матрицата е със среден размер и общото тегло на матрицата е 1,2 тона.

4. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

5. Нашата компания - Forsight

Ние FST® са много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни щанци и средно големи трансферни щанци и имат предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това компонентите на фиксиращата скоба на дясната предна седалка на автомобила преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от компонентите на скобата за фиксиране на дясната предна седалка на автомобилни производители и доставчици в Китай, ако се интересувате от компонентите на скобата за фиксиране на дясната предна седалка на автомобила, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Фиксираща скоба за дясна предна седалка Компоненти на автомобил, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти