Разлика между сърцевината за леене под налягане и сърцевината и нейния принцип на работа

- 2021-09-22-

1. Ядрото на матрицата, както подсказва името, се отнася до прецизните части, използвани за ключовата операция в центъра наактьорският състав умира. Общата структура нахвърли матрицае изключително сложен, обработката е много трудна и цената е много висока. Разходите за труд при производството често значително надхвърлят самия материал. Изборът на материал за сърцевината също е пряко свързан с цената и експлоатационния живот на формата. Сърцевината на матрицата включва: сърцевина на формата за теглене на тел, сърцевина на керамична форма, сърцевина на вакуумна форма, сърцевина на матрица за изпускане, сърцевина на матрица за автомобилни части и др.
2. Изборът налят щанцов материале пряко свързано с експлоатационния живот и цената на формата. По отношение на произвежданите продукти, търсенето на продуктите е малко. Изборът на добър материал за сърцевината на матрицата увеличава разходите за матрицата. За компанията това увеличава разходите за разходи. Това е загуба. Търсенето на продуктите е голямо. Изборът на лош материал за сърцевината на матрицата не може да отговори на изискванията за изход и матрицата ще бъде бракувана. Формата трябва да се отвори отново. Ефективността на производството не може да се повиши, което също увеличава цената на матрицата. За да изберете разумно основни материали, е необходимо да разберете характеристиките на общите основни материали и основните материали. Много е важно да използвате различни основни материали според действителния си трудов опит.
3.Ядрото на Mold, както подсказва името, е основната част налята матрица. Това е първото място, където се формира продуктът. На това място високата температура, високото налягане и корозивният газ са най-лошите условия за живот, така че то трябва да бъде направено от най-добрите материали. Тук е ключовата позиция на набор от форми, на която много фабрики за производство на форми обръщат най-голямо внимание.