Кастинг Die

Какво е леене матрица?
матрицата за леене е производствен процес, използван за производство на метални части с точни размери, ясни контури, гладки или текстурирани метални части. Това се постига чрез пресоване на разтопен метал в метална форма за многократна употреба под високо налягане.
матрицата за леене е процес на леене на метал, характеризиращ се с вкарване на разтопен метал под високо налягане в кухината. Кухината е направена с помощта на две закалени форми от инструментална стомана. Тези форми се обработват в определена форма по време на обработката и работят по подобен начин на формите за инжектиране. Повечето матрици за леене са изработени от цветни метали, особено цинк, мед, алуминий, магнезий, олово, калай и сплави на калай. В зависимост от вида на метала, който ще се лее, се използва машина с гореща камера или студена камера.
Производството на части с помощта на матрица за изливане е сравнително просто и включва само четири основни стъпки, така че допълнителните разходи за всеки продукт се поддържат ниски. Той е особено подходящ за голям брой малки и средни отливки. Следователно матрицата за леене може да произведе повече отливки от всеки друг процес на леене. матрицата за отливане се характеризира с много добро покритие на повърхността (в съответствие със стандартите за леене) и консистенция на размера.
FST е известен производител и доставчик на {ключови думи} в Китай. Висококачествена {ключова дума}, произведена в Китай, може да бъде закупена на подходяща цена. Добре дошли сте да дойдете в нашата фабрика, за да закупите нашите продукти. Нашите продукти могат да отговорят на различни приложения, ако е необходимо, можете да комуникирате за продукта онлайн. Нека си сътрудничим помежду си, за да създадем по-добро бъдеще и взаимна изгода.