Сглобяване на люк на автомобила

Сглобяване на люк на автомобила

Сглобяването на люка на автомобила се отнася до структурната форма на частите, за да се получи структурна форма на частите, направени от други лесно формовани материали предварително, и след това да се постави матрицата в пясъчната форма.

Подробности за продукта

1. Представяне на монтажен люк на автомобила

Сглобяването на люка на автомобила се отнася до структурната форма на частите, за да се получи структурна форма на частите, направени от други лесно формовани материали предварително, и след това да се постави матрицата в пясъчната форма.

В пясъчната форма се образува кухина със същия размер като детайла и в кухината се излива течност, която се охлажда и втвърдява, за да се образува част с точно същата форма и структура като формата. Формата за леене е важна част от процеса на леене.

2. Спецификация на сглобяемия люк на автомобила

Име на продукта Сглобка на люка на автомобила Цена на продукта Персонализирани
Тип на процеса Щамповане Видове процеси Прогресивно умира
Обхват на ударния тонаж 300T ~ 1250T Експлоатационен живот 500 милиона удара
Вид на продукта Нестандартна персонализация Приложимо поле Автомобилна индустрия
Мухъл материал FC250 / FC300 / GM241 / FCD500 / FCD550 / FCD600 / FCD700 / GM246 / GGG70L

3. Прилагане на монтажен люк на автомобила

Подови напречни носачи на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на автомобилната врата, Компоненти за седалки за автомобили, Compã € Сглобяем люк на автомобила, Укрепване на интериора на автомобилната врата, Съответстващи на автомобила компоненти за управление на рамото, Компоненти на покрива на автомобила , Предна задна греда на автомобила, Странична греда за сблъсък на автомобила, Стъклен покрив на автомобила, Прахозащитен капак на автомобилната спирачка, Сглобка на покрива на автомобила Монтажни скоби за багаж на автомобила, Автомобилен напречен боб, Вътрешна декорация на корпуса на автомобила, Сглобяване на покрив на автомобила, Покривен покрив на автомобила сглобяване, монтаж на люк на автомобил, сглобяване на люк на автомобил, компоненти на шасито на автомобила, втулка на амортисьора на автомобила, топлинни щитове на автомобила на двигателя, релса за автомобилни седалки, странични панели на автомобилни седалки € € Седалка за автомобилни седалки, метални части за багаж на автомобила, релса на прозореца на автомобила части, Корпус на въздушната възглавница за кола

4. Характеристика на сглобяването на люка на автомобила

(1) Пълнежът с течен метал е относително стабилен;

(2) отливната структура е компактна и механичните свойства са високи;

(3) способността за отливане е добра, благоприятства образуването на ясни очертания, гладка повърхност на отливката, тъй като образуването на големи тънкостенни отливки е по-благоприятно;

5. Ролята на сглобяването на люка на автомобила

Без значение колко сложни са щамповащите части и колко са процесите на щамповане, те могат да бъдат щамповани с монтиран люк на автомобила.

6. Нашата компания - Форсайт

Ние сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средни матрици за прехвърляне и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрол на разходите. Ние поддържаме доставката.

Тогава сглобката на люка на автомобила премина през Контрол на качеството-ISO 9001: 2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на сглобяеми покриви за автомобили в Китай.

Горещи маркери: Сглобяване на люк на автомобил, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти