Предни подрамници на автомобила отпред

Предни подрамници на автомобила отпред

Предните подрамки на автомобила се отнасят до структурната форма на частите, за да се получи структурна форма на частите, направени от други лесно формовани материали предварително, и след това да се постави матрицата в пясъчната форма.

Подробности за продукта

1. Представяне на предни задни подрамки на автомобила

Предните подрамки на автомобила се отнасят до структурната форма на частите, за да се получи структурна форма на частите, направени от други лесно формовани материали предварително, и след това да се постави матрицата в пясъчната форма.

В пясъчната форма се образува кухина със същия размер като детайла и в кухината се излива течност, която се охлажда и втвърдява, за да се образува част с точно същата форма и структура като формата. Формата за леене е важна част от процеса на леене.

2. Спецификация на предните задни подрамки на автомобила

Име на продукта Автомобилни предни задни подрамки Цена на продукта Персонализирани
Тип на процеса Щамповане Видове процеси Прогресивно умира
Обхват на ударния тонаж 300T ~ 1250T Експлоатационен живот 500 милиона удара
Вид на продукта Нестандартна персонализация Приложимо поле Автомобилна индустрия
Мухъл материал FC250 / FC300 / GM241 / FCD500 / FCD550 / FCD600 / FCD700 / GM246 / GGG70L

3. Прилагане на предни задни подрамки на автомобила

Подови напречни носачи на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части за изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта за врати на автомобила, Компоненти за седалки за автомобили, Compã € € Предни подрамки на автомобила отпред, Подсилване на интериора на вратите на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за управление на рамото, Компоненти на покрива на автомобила, предна задна греда на автомобила, странична греда на автомобила, странична подложка на автомобила отпред, капак за прах на спирачките на автомобила, предни задни подрамки на автомобила Конзоли за монтиране на багаж на автомобил, кръст на автомобила на автомобила вътрешна декорация, Сглобяем люк на автомобил, Предни подрамки на автомобила, Рамка на задно окачване на автомобил, Предна греда на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Втулка на амортисьора на автомобилния двигател, Комплект топлинни екрани на автомобилния двигател, Релса за автомобилни седалки, Странични панели на автомобилните седалки € Греда за столче за кола, Метални части за багажник за автомобили, Релсови части на автомобила, Корпус на въздушната възглавница на автомобила

4. Характеристика на предните задни подрамки на автомобила

(1) Пълнежът с течен метал е относително стабилен;

(2) отливната структура е компактна и механичните свойства са високи;

(3) способността за отливане е добра, благоприятства образуването на ясни очертания, гладка повърхност на отливката, тъй като образуването на големи тънкостенни отливки е по-благоприятно;

5. Ролята на предните задни подрамки на автомобила

Без значение колко сложни са щамповащите части и колко са процесите на щамповане, те могат да бъдат щамповани с предни подрамки на автомобила отпред.

6. Нашата компания - Форсайт

Ние сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средни матрици за прехвърляне и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрол на разходите. Ние поддържаме доставката.

Тогава предните задни подрамки на автомобила преминаха Quality Control-ISO 9001: 2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на предни задни подрамки за автомобили в Китай, ако се интересувате от задни подрамки за предни автомобили, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Предни подрамки за автомобили, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти