Рамка за предно окачване на автомобила

Рамка за предно окачване на автомобила

Рамка за предно окачване на автомобила се отнася до структурната форма на частите, за да се получи предварително структурна форма на частите, направени от други лесно формовани материали, и след това да се постави матрицата в пясъчната форма.

Подробности за продукта

1. Представяне на рамка за предно окачване на автомобила

Рамка за предно окачване на автомобила се отнася до структурната форма на частите, за да се получи предварително структурна форма на частите, направени от други лесно формовани материали, и след това да се постави матрицата в пясъчната форма.

В пясъчната форма се образува кухина със същия размер като детайла и в кухината се излива течност, която се охлажда и втвърдява, за да се образува част с точно същата форма и структура като формата. Формата за леене е важна част от процеса на леене.

2. Спецификация на рамката за предно окачване на автомобила

Име на продукта Рамка за предно окачване на автомобила Цена на продукта Персонализирани
Тип на процеса Щамповане Видове процеси Прогресивно умира
Обхват на ударния тонаж 300T ~ 1250T Експлоатационен живот 500 милиона удара
Вид на продукта Нестандартна персонализация Приложимо поле Автомобилна индустрия
Мухъл материал FC250 / FC300 / GM241 / FCD500 / FCD550 / FCD600 / FCD700 / GM246 / GGG70L

3. Прилагане на рамка за предно окачване на автомобила

Подови напречни носачи на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на автомобилната врата, Компоненти за седалки за автомобили, Compã € Рамка за окачване на автомобила отпред, Укрепване на интериора на автомобилната врата, Съответстващи на автомобила компоненти за управление на рамото, Покрив на автомобила компоненти, предна задна греда на автомобила, странична греда на автомобила, странична подложка на автомобила, предни рамки на автомобила, прахозащитен капак на автомобилната спирачка, рамка за окачване на автомобила отпред, скоби за багаж на автомобила, кръстосан боб на автомобил, вътрешна украса на корпуса на автомобила, кола монтиран люк на покрива, Рамка за предно окачване на автомобила, Рамка за задно окачване на автомобила, Предна греда на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Втулка на амортисьора на автомобилния двигател, Комплект топлинни екрани на автомобилния двигател, Релса за автомобилни седалки, Странични панели на автомобилните седалки € Автомобилна греда, Седалка Метални части за багажник, Релсови части за автомобилни стъкла, Корпус на въздушната възглавница на автомобила

4. Характеристика на рамката за предно окачване на автомобила

(1) Пълнежът с течен метал е относително стабилен;

(2) отливната структура е компактна и механичните свойства са високи;

(3) способността за отливане е добра, благоприятства образуването на ясни очертания, гладка повърхност на отливката, тъй като образуването на големи тънкостенни отливки е по-благоприятно;

5. Ролята на рамката за предно окачване на автомобила

Без значение колко сложни са щамповащите части и колко са процесите на щамповане, те могат да бъдат щамповани с рамка за окачване на автомобила отпред.

6. Нашата компания - Форсайт

Ние сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средни матрици за прехвърляне и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрол на разходите. Ние поддържаме доставката.

Тогава рамката за окачване на автомобила премина контролния контрол по качеството - ISO 9001: 2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на рамки за предно окачване на автомобили в Китай, ако се интересувате от рамка за окачване на автомобила, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Рамка за окачване на автомобила, Производители, Доставчици, Купувайте, Фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти