Подрами за задна кола

Подрами за задна кола

Задните подрамки на автомобила се отнасят до структурната форма на частите, за да се получи структурна форма на частите, направени от други лесно формовани материали предварително, и след това да се постави матрицата в пясъчната форма.

Подробности за продукта

1. Представяне на задни подрамки на автомобила

Задните подрамки на автомобила се отнасят до структурната форма на частите, за да се получи структурна форма на частите, направени от други лесно формовани материали предварително, и след това да се постави матрицата в пясъчната форма.

В пясъчната форма се образува кухина със същия размер като детайла и в кухината се излива течност, която се охлажда и втвърдява, за да се образува част с точно същата форма и структура като формата. Формата за леене е важна част от процеса на леене.

2. Спецификация на задните подрамки на автомобила

Име на продукта Автомобилни задни подрамки Цена на продукта Персонализирани
Тип на процеса Щамповане Видове процеси Прогресивно умира
Обхват на ударния тонаж 300T ~ 1250T Експлоатационен живот 500 милиона удара
Вид на продукта Нестандартна персонализация Приложимо поле Автомобилна индустрия
Мухъл материал FC250 / FC300 / GM241 / FCD500 / FCD550 / FCD600 / FCD700 / GM246 / GGG70L

3. Прилагане на задни подрамки на автомобила

Подови напречни носачи на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за седалки на автомобила, Compã € € Задни подрамки на автомобила, Подсилване на интериора на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за управление на рамото, Автомобил компоненти на покрива, предна задна греда на автомобила, странична греда на автомобила, странична подложка на автомобила, прахозащитен капак на автомобилната спирачка, задни подрамки на автомобила Скоби за монтиране на багаж на автомобил, напречен боб на автомобил, вътрешна декорация на корпуса на автомобила, Сглобка на люка на автомобила, Задна подрамка на автомобила, Рамка на задното окачване на автомобила, Предна греда на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Втулка на амортисьора на автомобилния двигател, Комплект топлинни щитове на автомобилния двигател, Релса за автомобилни седалки, Странични панели на автомобилните седалки € Греда на автомобила , Метални части за багаж на автомобил, Релсови части на автомобила, Корпус на въздушната възглавница за кола

4. Характеристика на задните подрамки на автомобила

(1) Пълнежът с течен метал е относително стабилен;

(2) отливната структура е компактна и механичните свойства са високи;

(3) способността за отливане е добра, благоприятства образуването на ясни очертания, гладка повърхност на отливката, тъй като образуването на големи тънкостенни отливки е по-благоприятно;

5. Ролята на задните подрамки на автомобила

Без значение колко сложни са щамповащите части и колко са процесите на щамповане, те могат да бъдат щамповани със задни подрамки на автомобила.

6. Нашата компания - Форсайт

Ние сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средни матрици за прехвърляне и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрол на разходите. Ние поддържаме доставката.

Тогава задните подрамки на автомобила преминаха Quality Control-ISO 9001: 2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на задни подрамки за автомобили в Китай, ако се интересувате от задни подрамки за автомобили, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Задни подрамки за автомобили, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти