Предна греда на автомобила

Предна греда на автомобила

Предната греда на автомобила се отнася до структурната форма на частите, за да се получи структурна форма на частите, направени от други лесно формовани материали предварително, и след това да се постави матрицата в пясъчната форма.

Подробности за продукта

1. Представяне на предна предна греда на автомобила

Предната греда на автомобила се отнася до структурната форма на частите, за да се получи структурна форма на частите, направени от други лесно формовани материали предварително, и след това да се постави матрицата в пясъчната форма.

В пясъчната форма се образува кухина със същия размер като детайла и в кухината се излива течност, която се охлажда и втвърдява, за да се образува част с точно същата форма и структура като формата. Формата за леене е важна част от процеса на леене.

2. Спецификация на предната греда на автомобила

Име на продукта Предна греда на автомобила Цена на продукта Персонализирани
Тип на процеса Щамповане Видове процеси Прогресивно умира
Обхват на ударния тонаж 300T ~ 1250T Експлоатационен живот 500 милиона удара
Вид на продукта Нестандартна персонализация Приложимо поле Автомобилна индустрия
Мухъл материал FC250 / FC300 / GM241 / FCD500 / FCD550 / FCD600 / FCD700 / GM246 / GGG70L

3. Прилагане на предна предна греда на автомобила

Подови напречни носачи на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за седалки за автомобили, Compã € Предна греда на автомобила, Укрепване на интериора на вратата на автомобила, Съответстващи компоненти на рамото на автомобила qic, Покрив на автомобила компоненти, предна задна греда на автомобила, странична греда на автомобила, предна греда на автомобила, прахозащитна капачка на автомобила, предна предна греда на автомобила Скоби за монтиране на багаж на автомобила, автомобилна напречна греда на автомобила, вътрешна декорация на корпуса на автомобила, монтаж на люка на автомобила , Предна греда на автомобила, Рамка на задното окачване на автомобила, Предна греда на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Втулка на амортисьора на автомобилния двигател, Комплект топлинни щитове на автомобила на двигателя, Релса за автомобилни седалки, Странични панели на автомобилните седалки € Греда за автомобилни седалки, багажник за автомобил Метални части, Релсови части за автомобилни стъкла, Корпус на въздушната възглавница на автомобила

4. Характеристика на предната греда на автомобила

(1) Пълнежът с течен метал е относително стабилен;

(2) отливната структура е компактна и механичните свойства са високи;

(3) способността за отливане е добра, благоприятства образуването на ясни очертания, гладка повърхност на отливката, тъй като образуването на големи тънкостенни отливки е по-благоприятно;

5. Ролята на предната греда на автомобила

Без значение колко сложни са щамповащите части и колко са процесите на щамповане, те могат да бъдат щамповани с напречна греда на автомобила.

6. Нашата компания - Форсайт

Ние сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средни матрици за прехвърляне и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрол на разходите. Ние поддържаме доставката.

Тогава предният напречен лъч на автомобила премина контрола на качеството-ISO 9001: 2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на предна предна греда за автомобили в Китай, ако се интересувате от автомобилна предна напречна греда, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Предна греда на автомобила, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти