Рамка за задно окачване на автомобила

Рамка за задно окачване на автомобила

Рамата за задно окачване на автомобила се отнася до структурната форма на частите, за да се получи структурна форма на частите, направени от други лесно формовани материали предварително, и след това да се постави матрицата в пясъчната форма.

Подробности за продукта

1. Представяне на рамка за задно окачване на автомобила

Рамата за задно окачване на автомобила се отнася до структурната форма на частите, за да се получи структурна форма на частите, направени от други лесно формовани материали предварително, и след това да се постави матрицата в пясъчната форма.

В пясъчната форма се образува кухина със същия размер като детайла и в кухината се излива течност, която се охлажда и втвърдява, за да се образува част с точно същата форма и структура като формата. Формата за леене е важна част от процеса на леене.

2. Спецификация на рамката за задно окачване на автомобила

Име на продукта Рамка за задно окачване на автомобила Цена на продукта Персонализирани
Тип на процеса Щамповане Видове процеси Прогресивно умира
Обхват на ударния тонаж 300T ~ 1250T Експлоатационен живот 500 милиона удара
Вид на продукта Нестандартна персонализация Приложимо поле Автомобилна индустрия
Мухъл материал FC250 / FC300 / GM241 / FCD500 / FCD550 / FCD600 / FCD700 / GM246 / GGG70L

3. Прилагане на рамка за задно окачване на автомобила

Подови напречни носачи на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за седалки за автомобили, Compã € Рамка за задно окачване на автомобила, Подсилване на интериора на вратата на автомобила, Съответстващи компоненти на рамото на автомобила qic, Покрив на автомобила компоненти, предна задна греда на автомобила, странична греда на автомобила, странична греда на автомобила, рамка на задното окачване на автомобила, прахозащитен капак на автомобилната спирачка, рамка на задното окачване на автомобила Скоби за монтиране на багаж на автомобила, автомобилен напречен боб, вътрешна украса на корпуса на автомобила, монтаж на люка на автомобила , Рамка на задното окачване на автомобила, Рамка на задното окачване на автомобила, Рамка на задното окачване на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Втулка на амортисьора на автомобилния двигател, Комплект топлинни щитове на автомобилния двигател, Релса за автомобилни седалки, Странични панели на автомобилните седалки ... Метални части, Релсови части за автомобилни стъкла, Корпус на въздушната възглавница за кола

4. Характеристика на рамката за задно окачване на автомобила

(1) Пълнежът с течен метал е относително стабилен;

(2) отливната структура е компактна и механичните свойства са високи;

(3) способността за отливане е добра, благоприятства образуването на ясни очертания, гладка повърхност на отливката, тъй като образуването на големи тънкостенни отливки е по-благоприятно;

5. Ролята на задното окачване на автомобила

Без значение колко сложни са щамповащите части и колко са процесите на щамповане, те могат да бъдат щамповани с рамка за задно окачване на автомобила.

6. Нашата компания - Форсайт

Ние сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средни матрици за прехвърляне и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрол на разходите. Ние поддържаме доставката.

След това рамката на задното окачване на автомобила премина през Quality Control-ISO 9001: 2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на рамки за задно окачване на автомобили в Китай, ако се интересувате от рамка за задно окачване на автомобила, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Рамка за окачване на автомобила, Производители, Доставчици, Купувайте, Фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти