Втулка на амортисьора на автомобилния двигател

Втулка на амортисьора на автомобилния двигател

Втулката на амортисьора на автомобилния двигател се отнася до структурната форма на частите, за да се получи структурна форма на частите, направени от други лесно формовани материали предварително, и след това да се постави матрицата в пясъчната форма.

Подробности за продукта

1. Представяне на втулка на амортисьора на автомобилния двигател

Втулката на амортисьора на автомобилния двигател се отнася до структурната форма на частите, за да се получи структурна форма на частите, направени от други лесно формовани материали предварително, и след това да се постави матрицата в пясъчната форма.

В пясъчната форма се образува кухина със същия размер като детайла и в кухината се излива течност, която се охлажда и втвърдява, за да се образува част с точно същата форма и структура като формата. Формата за леене е важна част от процеса на леене.

2. Спецификация на втулката на амортисьора на автомобилния двигател

Име на продукта Втулка на амортисьора на автомобилния двигател Цена на продукта Персонализирани
Тип на процеса Щамповане Видове процеси Прогресивно умира
Обхват на ударния тонаж 300T ~ 1250T Експлоатационен живот 500 милиона удара
Вид на продукта Нестандартна персонализация Приложимо поле Автомобилна индустрия
Мухъл материал FC250 / FC300 / GM241 / FCD500 / FCD550 / FCD600 / FCD700 / GM246 / GGG70L

3. Прилагане на втулка на амортисьора на автомобилния двигател

Подови напречни носачи на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части за изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за седалки за автомобили, Compã € Втулка на амортисьора на автомобилния двигател, Подсилване на интериора на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за управление на рамото, Автомобил компоненти на покрива, предна задна греда на автомобила, странична греда на автомобила, странична греда на автомобила, втулка на амортисьора на автомобила, капак за прах на спирачките на автомобила, втулка на амортисьора на двигателя на автомобила Скоби за монтиране на багаж на автомобила, вътрешна декорация на корпуса на автомобила, Втулка на амортисьора на автомобилния двигател, Втулка на амортисьора на автомобилния двигател, Втулка на амортисьора на автомобилния двигател, Втулка на амортисьора на автомобилния двигател, Компоненти на шасито на автомобила, Втулка на амортисьора на автомобилния двигател, Комплект топлинни щитове на автомобилния двигател, Странични панели на автомобилните седалки € Греда за столче за кола, Метални части за багажник за автомобили, Релсови части на автомобила, Корпус на въздушната възглавница на автомобила

4. Характеристика на втулката на амортисьора на автомобилния двигател

(1) Пълнежът с течен метал е относително стабилен;

(2) отливната структура е компактна и механичните свойства са високи;

(3) способността за отливане е добра, благоприятства образуването на ясни очертания, гладка повърхност на отливката, тъй като образуването на големи тънкостенни отливки е по-благоприятно;

5. Ролята на втулката на амортисьора на автомобилния двигател

Без значение колко сложни са щамповащите части и колко са процесите на щамповане, те могат да бъдат щамповани с втулка на амортисьора на автомобилен двигател.

6. Нашата компания - Форсайт

Ние сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средни матрици за прехвърляне и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрол на разходите. Ние поддържаме доставката.

Тогава втулката на амортисьора на автомобилния двигател премина през Quality Control-ISO 9001: 2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на втулки за амортисьори на автомобилни двигатели в Китай, ако се интересувате от втулка за амортисьори на автомобилни двигатели, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Амортисьорна втулка за автомобилен двигател, Производители, Доставчици, Купуване, Фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти