Закопчалка за шибедах за автомобил

Закопчалка за шибедах за автомобил

Закопчалка за люк за автомобил е монтирана на покрива на колата, която ефективно циркулира въздуха в колата и увеличава навлизането на свеж въздух. В същото време шибедахът може също да разшири изгледа и нуждите за снимане на мобилната фотография.

Подробности за продукта

Our development depends on the advanced equipment, excellent talents and continuously strengthened technology forces for Sunroof Fastener for Automobile, For high-quality gas welding & cutting equipment supplied on time and at the right value, you can count on organization name. Sunroof Fastener for Automobile, we are sincerely hope to establish one good long term business relationship with your esteemed company thought this opportunity, based on equal, mutual beneficial and win win business from now till the future.
Купете закопчалка за шибедах за автомобил, която може да бъде персонализирана от нашата фабрика

1. Въвеждане на закопчалка за шибедах за автомобил

Закопчалка за люк за автомобил е монтирана на покрива на колата, която ефективно циркулира въздуха в колата и увеличава навлизането на свеж въздух. В същото време шибедахът може също да разшири изгледа и нуждите за снимане на мобилната фотография.

В пясъчната форма се образува кухина със същия размер като частта и в нея се излива течност, която се охлажда и втвърдява, за да образува част с точно същата форма и структура като матрицата. Леярската форма е важна част от процеса на леене.

2. Спецификация на закопчалка за шибедах за автомобил

Име на продукта Закопчалка за люк за автомобил Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на закопчалка за шибедах за автомобил

Закопчалка за люк за автомобил, закопчалка за люк за автомобил, закопчалка за люк за автомобил, закопчалка за люк за автомобил, панта за врата на автомобил, части за панти на кола, комплект за заключване на врата CompãCar, вътрешно подсилване на вратата на автомобила, компоненти за контролно рамо на автомобила qic, покрив на автомобил компоненти, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Предни задни подрамки на автомобил, Прахоуловител за спирачките на автомобила, Части на пантите на автомобила Монтажни скоби за багаж на автомобила, Напречен боб за автомобил на автомобил, Вътрешна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Шибедах на автомобила монтаж, Рамка на предното окачване на автомобил, Рамка на задно окачване на автомобил, Предна напречна греда на автомобил, Компоненти на шасито на автомобил, ръкав на амортисьора на двигателя на автомобила, Компонент на топлинните щитове на двигателя на автомобила, Релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаãГреда на седалката за кола, Багаж за кола Подреждане на метални части, части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушна възглавница за автомобили

4. Характеристика на закопчалка за люк на покрива за автомобил

(1) Пълнежът от течен метал е относително стабилен;

(2) структурата на отливката е компактна и механичните свойства са високи;

(3) възможността за формоване на отливката е добра, благоприятна е за образуването на ясен контур, гладка повърхност на отливката, за образуването на големи тънкостенни отливки е по-благоприятно;

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това закопчалката за люк на покрива за автомобил премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от крепежните елементи за люк за автомобилни производители и доставчици в Китай, ако се интересувате от крепеж за люк за автомобили, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Закопчалка за шибедах за автомобили, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти