Комплект топлинни щитове за автомобилен двигател Comp

Комплект топлинни щитове за автомобилен двигател Comp

Комплектът топлинни екрани за двигатели на автомобила се отнася до структурната форма на частите, за да се получи предварително структурна форма на частите, направени от други лесно формовани материали, и след това да се постави матрицата в пясъчната форма.

Подробности за продукта

1. Представяне на топлинни екрани за двигатели на автомобил комп

Комплектът топлинни екрани за двигатели на автомобила се отнася до структурната форма на частите, за да се получи предварително структурна форма на частите, направени от други лесно формовани материали, и след това да се постави матрицата в пясъчната форма.

В пясъчната форма се образува кухина със същия размер като детайла и в кухината се излива течност, която се охлажда и втвърдява, за да се образува част с точно същата форма и структура като формата. Формата за леене е важна част от процеса на леене.

2. Спецификация на топлинните екрани на двигателя на автомобила

Име на продукта Комплект топлинни щитове за двигатели на автомобила Цена на продукта Персонализирани
Тип на процеса Щамповане Видове процеси Прогресивно умира
Обхват на ударния тонаж 300T ~ 1250T Експлоатационен живот 500 милиона удара
Вид на продукта Нестандартна персонализация Приложимо поле Автомобилна индустрия
Мухъл материал FC250 / FC300 / GM241 / FCD500 / FCD550 / FCD600 / FCD700 / GM246 / GGG70L

3. Прилагане на топлинни екрани на двигател за автомобил комп

Подови напречни носачи на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части за изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за седалки за автомобили, Compã € Комплект топлинни щитове за двигатели на автомобила Comp, Укрепване на интериора на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за управление на рамото, Автомобил компоненти на покрива, предна задна греда на автомобила, странична греда на автомобила, странична греда на автомобила, топлинни екрани на двигателя на автомобила, покритие за прах на спирачките на автомобила, топлинни щитове на двигателя на автомобила комп Комплект топлинни щитове за двигатели на автомобили, Комплект топлинни щитове за двигатели за автомобили, Комплект топлинни щитове за двигатели за автомобили, Комплекти за топлинни щитове за двигатели за автомобили, Комплекти за шаси за автомобили, Комплект топлинни щитове за двигатели за автомобили, Комплект топлинни щитове за двигатели за автомобили, Релса за автомобилни седалки, Странични панели за автомобилни седалки € Греда за столче за кола, Метални части за багажник за автомобили, Релсови части на автомобила, Корпус на въздушната възглавница на автомобила

4. Характеристика на топлинни екрани за двигатели на автомобил комп

(1) Пълнежът с течен метал е относително стабилен;

(2) отливната структура е компактна и механичните свойства са високи;

(3) способността за отливане е добра, благоприятства образуването на ясни очертания, гладка повърхност на отливката, тъй като образуването на големи тънкостенни отливки е по-благоприятно;

5. Ролята на топлинните екрани на двигателя на автомобила комп

Без значение колко сложни са щамповащите части и колко са процесите на щамповане, те могат да бъдат щамповани с компл.

6. Нашата компания - Форсайт

Ние сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средни матрици за прехвърляне и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрол на разходите. Ние поддържаме доставката.

Тогава топлинните щитове на автомобилния двигател са преминали Quality Control-ISO 9001: 2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на топлинни щитове за автомобилни двигатели в Китай, ако се интересувате от топлинни щитове за автомобилни двигатели, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Автомобилни топлинни щитове Comp, Производители, Доставчици, Купувайте, Фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти