Фиксирани части на двигателя и радиатора

Фиксирани части на двигателя и радиатора

Фиксираните части на двигателя и радиатора са ключовият компонент на системата за охлаждане на двигателя с водно охлаждане. Двигателят се охлажда чрез принудителна циркулация на водата, която е устройство за пренос на топлина, за да се осигури непрекъсната работа на двигателя в рамките на нормалния температурен диапазон.

Подробности за продукта

We emphasize improvement and introduce new goods into the market each year for Engine Fixed and Radiator Parts, Honesty is our principle, expert operation is our perform, support is our goal, and customers' fulfillment is our future! Engine Fixed and Radiator Parts, We pay high attention to customer service, and cherish every customer. We have now maintained a strong reputation in the industry for many years. We're honest and work on building a long-term relationship with our customers.
Производители, доставчици и фабрика на части за двигатели и радиатори в Китай на ниски цени

1. Въвеждане на фиксирани части на двигателя и радиатора

Фиксираният радиатор на двигателя е ключовият компонент на системата за охлаждане на двигателя с водно охлаждане. Двигателят се охлажда чрез принудителна циркулация на водата, която е устройство за пренос на топлина, за да се осигури непрекъсната работа на двигателя в рамките на нормалния температурен диапазон.

2. Спецификация на неподвижните части на двигателя и радиатора

Име на продукта фиксирани и адиаторни части на двигателя Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси Прогресивни умира
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл FC250/FC300/GM241/FCD500/FCD550/FCD600/FCD700/GM246/GGG70L

3. Приложение на неподвижни части на двигателя и радиатора

Напречни греди на пода на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапета на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Втулка на амортисьора на автомобила CompãCar двигател, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Автомобил Компоненти на покрива, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Втулка на амортисьора на двигателя на автомобила, Прахоуловител за спирачките на автомобила, Втулка на амортисьора на двигателя на автомобила Монтажни скоби за багаж на автомобила, Напречен боб на автомобила, Вътрешна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Маншон за амортисьор на двигател на автомобил, ръкав за амортисьор на двигател на автомобил, ръкав за амортисьор на двигател на автомобил, ръкав за амортисьор на двигател на автомобил, компоненти на шасито на автомобила, ръкав за амортисьор на двигател на автомобил, компютри за топлинни щитове на двигателя на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола.

4. Характеристика на фиксираните части на двигателя и радиатора

(1) Пълнежът от течен метал е относително стабилен;

(2) структурата на отливката е компактна и механичните свойства са високи;

(3) възможността за формоване на отливката е добра, благоприятна е за образуването на ясен контур, гладка повърхност на отливката, за образуването на големи тънкостенни отливки е по-благоприятно;

5. Ролята на неподвижните части на двигателя и радиатора

Без значение колко сложни са частите за щамповане и колко процеси на щамповане са, те могат да бъдат щамповани с ръкав за амортисьор на автомобилен двигател.

6. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това двигателят беше фиксиран и частите на радиатора преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на части за двигатели и радиатори в Китай, ако се интересувате от части за двигатели и радиатори, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Фиксирани части за двигатели и радиатори, производители, доставчици, покупка, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти