Панта за парапет за кола

Панта за парапет за кола

Пантата за парапет на автомобила е матрица, която завършва само един процес в един ход на пресата. Тя може да бъде разделена на щанцоваща матрица, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за завъртане на отвори и матрица за оформяне.

Подробности за продукта

1. Представяне на панта за парапети за автомобили

Пантата за парапет на автомобила е матрица, която завършва само един процес в един ход на пресата. Тя може да бъде разделена на щанцоваща матрица, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Пантата за парапети за кола улеснява производството на калъпи, поддръжката е удобна.

2. Спецификация на пантата за парапети за автомобили

Име на продукта Панта за парапет за кола Цена на продукта Персонализирани
Тип на процеса Щамповане Видове процеси единична матрица
Обхват на ударния тонаж 300T ~ 1250T Експлоатационен живот 500 милиона удара
Вид на продукта Нестандартна персонализация Приложимо поле Автомобилна индустрия
Мухъл материал Cr12Mo1v1(D2ï¼ ‰ ã € A3ã € FC300ã € SDK11ã € D2ã € CR12ã € 45 #
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за щамповане.

3. Прилагане на панта за парапет на автомобила

Панта за парапети на автомобила, Панта за парапети за автомобили, Панти за парапети за автомобили, Панти за парапети за автомобили, Панти за автомобилни врати, Компоненти за седалки за автомобили, Compã € Сглобяване на автомобила, Подсилване на интериора на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти на рамото qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предница на автомобила задна греда срещу сблъсък, странична греда за сблъсък на автомобила, предни задни подрамки на автомобила, прахозащитен капак на автомобилната спирачка, панта за парапет на автомобила Скоби за монтиране на багаж на автомобила, автомобилен напречен боб, вътрешна декорация на корпуса на автомобила, монтаж на люка на автомобила, предна част рама на окачване, рама на задно окачване на автомобила, предна предна греда на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, втулка на амортисьора на автомобила на двигателя, топлинни щитове на автомобила на двигателя, релса за автомобилни седалки, странични панели на автомобилните седалки ... Релсови части на автомобилния прозорец, Корпус на въздушната възглавница на автомобила

4. Характеристика на панта за парапет на автомобила

1) Принципът на работа на шарнирната конструкция на перилата на автомобила може да отговори на процеса на формиране на части.

2) Пантата на парапета на автомобила може да изскочи от квалифицирани парчета.

3) степента на трудност за адаптиране към изискванията на партидата и прецизността.

4) Пантата за парапети за автомобили е лесна за производство, лесна за работа и безопасна при производството.

5) Дълъг живот и ниска цена.

6) според вида на процеса на заготовка могат да бъдат разделени на: щанцоване матрица, бланка матрица, матрица за рязане, матрица за рязане и т.н.

7) Според степента на автоматизация, пантата за парапети за автомобили може да бъде разделена на плесен за ръчно подаване, полуавтоматична форма, автоматична форма и др.

5. Нашата компания - Форсайт

Ние сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средни матрици за прехвърляне и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрол на разходите. Ние поддържаме доставката.

Тогава пантата за парапети на автомобила премина през Quality Control-ISO 9001: 2015

Forsight е един от производителите и доставчиците на панти за автомобилни парапети в Китай, ако се интересувате от панта за парапети за автомобили, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Панта за парапети за автомобили, Производители, Доставчици, Купувайте, Фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти