Части за автоматична изпускателна система

Части за автоматична изпускателна система

Частите на автомобилната изпускателна система са главно за изхвърляне на отработените газове, изхвърлени от работата на двигателя, в същото време за намаляване на замърсяването с отработени газове, намаляване на шума.

Подробности за продукта

Our purpose will be to fulfill our shoppers by offering golden assistance, fantastic price and high quality for Titanium Muffler Silencer for Auto Exhaust System Parts, All products are manufactured with advanced equipment and strict QC procedures in order to ensure high quality. Welcome customers new and old to contact us for business cooperation. Auto Exhaust System Parts, When It produced, it making use of the world's major method for reliable operation, a low failure price, it appropriate for Jeddah shoppers choice. Our enterprise. s situated inside the national civilized cities, the website traffic is very hassle-free, unique geographical and financial circumstances. We pursue a "people-oriented, meticulous manufacturing, brainstorm, make brilliant" company philosophy. Strict good quality management, fantastic service, affordable cost in Jeddah is our stand around the premise of competitors. If needed, welcome to make contact with us by our web page or phone consultation, we'll be delighted to serve you.
Купете части за автоматична изпускателна система производители, доставчици и фабрики с високо качество

1. Въвеждане на части за автомобилна изпускателна система

Частите на автомобилната изпускателна система са главно за изхвърляне на отработените газове, изхвърлени от работата на двигателя, в същото време за намаляване на замърсяването с отработени газове, намаляване на шума.

Частите на автомобилната изпускателна система са матрица, която завършва само един процес с един ход на пресата. Може да се раздели на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Частите на автоматичната изпускателна система правят производството на матрицата лесно, поддръжката е удобна.

2. Спецификация на частите на автомобилната изпускателна система

Име на продукта Части за изпускателната система на автомобила Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на части за изпускателна система

Напречни греди на пода на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапета на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Компютър за врати, Части на изпускателната система на автомобила, Вътрешно укрепване на вратата на автомобила, Компоненти за контролно рамо на автомобила qic, Компоненти за покрив на автомобил , Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахоуловител за автомобилни спирачки, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалка за кола, Странични панели на седалка за колаã Под греда на седалката на автомобила, метални части на стека за багаж на кола, части за релси за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на частите на автомобилната изпускателна система

1) Може да намали удара и шума и да удължи експлоатационния живот на системата на шумозаглушителя.

2) Принципът на работа на структурата на частите на автоматичната изпускателна система може да отговаря на процеса на формиране на части.

3) Частите на автомобилната изпускателна система могат да излязат от квалифицирани части.

4) степента на трудност за адаптиране към изискванията за партида и точност.

5) Частите на автоматичната изпускателна система са лесни за производство, лесни за работа и безопасни в производството.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това частите на автомобилната изпускателна система преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на части за автомобилна изпускателна система в Китай, ако се интересувате от части за автомобилна изпускателна система, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Части за автомобилна изпускателна система, производители, доставчици, покупка, фабрика, Китай, Произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти