Монтаж на автомобилно шаси

Монтаж на автомобилно шаси

Сглобяването на шасито на автомобила е система, а не една част от част, тя е от трансмисионната система, системата за задвижване, системата за управление и спирачната система от четири части. Ролята на шасито е да поддържа, монтира двигателя на автомобила и неговите компоненти на монтажа. И приемете мощността на двигателя, така че движението на автомобила да осигури нормална работа.

Подробности за продукта

Our purpose will be to fulfill our shoppers by offering golden assistance, fantastic price and high quality for Titanium Muffler Silencer for Automobile Chassis Assembly, All products are manufactured with advanced equipment and strict QC procedures in order to ensure high quality. Welcome customers new and old to contact us for business cooperation. Automobile Chassis Assembly, When It produced, it making use of the world's major method for reliable operation, a low failure price, it appropriate for Jeddah shoppers choice. Our enterprise. s situated inside the national civilized cities, the website traffic is very hassle-free, unique geographical and financial circumstances. We pursue a "people-oriented, meticulous manufacturing, brainstorm, make brilliant" company philosophy. Strict good quality management, fantastic service, affordable cost in Jeddah is our stand around the premise of competitors. If needed, welcome to make contact with us by our web page or phone consultation, we'll be delighted to serve you.
Купете автомобилно шаси, което може да бъде персонализирано от нашата фабрика в Китай

1. Въвеждане на сглобяване на автомобилно шаси

Сглобяването на шасито на автомобила е система, а не една част от част, тя е от трансмисионната система, системата за задвижване, системата за управление и спирачната система от четири части. Ролята на шасито е да поддържа, монтира двигателя на автомобила и неговите компоненти на монтажа. И приемете мощността на двигателя, така че движението на автомобила да осигури нормална работа.

Сглобяването на шасито на автомобила е матрица, която завършва само един процес с един ход на пресата. Може да се раздели на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

2. Спецификация на шасито на автомобила

Име на продукта Сглобяване на шасито на автомобила Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на сглобяване на автомобилно шаси

Напречни греди на пода на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части за изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта за вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Компонент на шасито на вратата, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила , Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахоуловител за автомобилни спирачки, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалка за кола, Странични панели на седалка за колаã Под греда на седалката на автомобила, метални части на стека за багаж на кола, части за релси за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на сглобяването на шасито на автомобила

1) Сглобяването на шасито на автомобила е да поддържа и монтира двигателя на автомобила и неговите компоненти и възли, оформяйки цялостната форма на автомобила и приемайки мощността на двигателя, така че колата да има движение и да осигури нормално движение.

2) Дълъг живот на матрицата и ниска цена.

3) според вида на процеса на заготовка може да се раздели на: щанцоване, заготовка, режеща матрица, режеща матрица и др.

4) Според степента на автоматизация сглобяването на шасито на автомобила може да бъде разделено на ръчно подаване на матрица, полуавтоматична форма, автоматична форма и др.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

Тогава монтажът на шасито на автомобила премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на автомобилни шасита в Китай, ако се интересувате от автомобилни шасита, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Сглобяване на автомобилно шаси, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти