Компоненти на шасито на автомобила

Компоненти на шасито на автомобила

Компонентите на автомобилното шаси се състоят от четири части: трансмисионна система, задвижваща система, кормилна система и спирачна система. Повечето съвременни автомобили са независима система за окачване, според различната си структура, системата за независимо окачване може да бъде разделена на тип напречно рамо, тип надлъжно рамо, тип с много връзки, тип свещ и система за окачване тип McPherson.

Подробности за продукта

The key to our success is "Good Solution Top quality, Reasonable Value and Efficient Service" for Automobile Chassis Components, Seeing believes! We sincerely welcome the new clients overseas to setup business enterprise interactions and also be expecting to consolidate the relationships while using the long-established prospects. High Quality Automobile Chassis Components, Our company is working by the operation principle of "integrity-based, cooperation created, people oriented, win-win cooperation". We hope we can have a friendly relationship with businessman from all over the world.
Производители, доставчици и фабрика на компоненти за автомобилно шаси с високо качество, произведени в Китай

1. Въвеждане на компоненти на шасито на автомобила

Компонентите на автомобилното шаси се състоят от четири части: трансмисионна система, задвижваща система, кормилна система и спирачна система. Повечето съвременни автомобили са независима система за окачване, според различната си структура, системата за независимо окачване може да бъде разделена на тип напречно рамо, тип надлъжно рамо, тип с много връзки, тип свещ и система за окачване тип McPherson.

2. Спецификация на компонентите на автомобилното шаси

Име на продукта Компоненти на шасито на автомобила Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на компонентите на автомобилното шаси

Задвижващата система в шасито приема мощността, изпратена от трансмисионната система чрез нейните собствени компоненти на автомобилното шаси, и след това предава тази мощност към гумите на автомобила. Теглителната сила се генерира от триенето между гумите и земята и накрая целта за постигане на напредък на автомобила. Задвижващата система може да накара гумата на автомобила да се върти и земята да произвежда сцепление, като в същото време те също трябва да издържат на земята от насрещната сила и самата кола, генерирана от гравитацията; В тази система има оборудване за поглъщане на удари, чрез това оборудване за намаляване на автомобила при шофиране, неравен път върху удара на автомобила, намаляване на загубата на полученото тяло; В допълнение, трансмисионната система разчита на способността си да стабилизира каросерията на автомобила и да си сътрудничи с кормилната система, която може не само да завърши работата на кормилното управление, но и да запази характеристиките на стабилността на шофиране на автомобила, доколкото е възможно в управление на автомобила.

4. Характеристика на компонентите на автомобилното шаси

1) Подкрепете и инсталирайте двигателя и неговите компоненти и възли, за да оформите цялостната форма на автомобила и да приемете мощността на двигателя, за да накарате автомобила да се движи и да осигури нормално движение.

2) Компонентите на шасито на автомобила се състоят от редица части за щамповане на автомобила, частите на шасито на автомобила могат да завършат трансмисионната система на автомобила, системата за задвижване, системата за управление и спирачната система.

3) Може да постигне ефекта на поддръжка и инсталиране на други части и възли в автомобила. В процеса на проектиране на автомобила компонентите на автомобилното шаси могат да играят ролята на формиране на цялостната форма на автомобила.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това автомобилните части на шасито преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на компоненти за автомобилно шаси в Китай, ако се интересувате от компоненти за автомобилно шаси, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Автомобилни шаси компоненти, производители, доставчици, Купете, Фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти