Части за шасита на автомобили

Части за шасита на автомобили

Частите на шасито на автомобила са основният компонент на автомобила, който се състои от колела, главина, лагери на колелата, спирачна система, система за окачване, опорна пружина на ос, напречна стабилизираща щанга, напречна стабилизираща щанга, амортисьор, опорно устройство за кормилно управление, полувал, основен редуктор и система за регулиране на шасито.

Подробности за продукта

The key to our success is "Good Product Quality, Reasonable Value and Efficient Service" for Customized Automobile Chassis Parts, We warmly welcome all intrigued shoppers to make contact with us for more data. Customized Automobile Chassis Parts, With the spirit of "credit first, development through innovation, sincere cooperation and joint growth", our company is striving to create a brilliant future with you, so as to become a most valuable platform for exporting our products in China!
Персонализирани части за автомобилно шаси от нашата фабрика с високо качество в Китай

1. Въвеждане на части за шаси на автомобили

Частите на шасито на автомобила са основният компонент на автомобила, който се състои от колела, главина, лагери на колелата, спирачна система, система за окачване, опорна пружина на ос, напречна стабилизираща щанга, напречна стабилизираща щанга, амортисьор, опорно устройство за кормилно управление, полувал, основен редуктор и система за регулиране на шасито.

2. Спецификация на частите на шасито на автомобила

Име на продукта Автомобилни шаси части Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на части за шаси на автомобили

Части за автомобилно шаси, части за автомобилно шаси, части за автомобилно шаси, части за автомобилно шаси, панти за врати на автомобили, части за панти за автомобили, комплект за заключване на вратите CompãCar брава, вътрешно укрепване на вратите на автомобили, съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, компоненти на покрива на автомобила, предна част на автомобила задна греда против сблъсък, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобила, предна задна подрамка на автомобила, прахоуловител за спирачките на автомобила, части на пантите на автомобила Монтажни скоби за багаж на автомобила, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, монтаж на люка на автомобила, предна част на автомобила рамка на окачване, рамка на задно окачване на автомобил, предна напречна греда на автомобил, компоненти на шасито на автомобила, ръкав на амортисьора на двигателя на автомобила, компютри за топлинни щитове на двигателя на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за кола ãгреда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, Части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили

4. Характеристика на частите на шасито на автомобила

1) Частите на шасито на автомобила са за поддържане и инсталиране на двигателя на автомобила и неговите компоненти и възли, оформяйки цялостната форма на автомобила и приемайки мощността на двигателя, така че автомобилът да има движение и да осигури нормално движение. Шасито се състои от четири части: трансмисионна система, задвижваща система, кормилна система и спирачна система.

2) Системата на шасито, като важна компонентна структура на автомобила, може да бъде посочена като ядрото на автомобила с двигател и скоростна кутия "три", така че нейното значение е очевидно. Частите на автомобилното шаси не само носят каросерията и силовия механизъм, но също така осигуряват пространство и условия за органично съчетаване на други важни системи на автомобила. Той включва структурни, носещи, безопасност, стабилност, характеристики на движение и комфортни фактори на автомобила.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това автомобилните части на шасито преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на части за шасито на автомобили в Китай, ако се интересувате от части за шасито на автомобили, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Части за шасита на автомобили, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти