Автомобилна подова греда

Автомобилна подова греда

Автомобилната подова греда е матрица, която завършва само един процес с един ход на пресата. Може да се раздели на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Подробности за продукта

We emphasize advancement and introduce new products and solutions into the market each year for Automobile Floor Beam, The main purpose of our company is always to live a satisfactory memory to many of the customers, and establish a lengthy time period enterprise romantic relationship with prospective buyers and users all over the environment. Automobile Floor Beam, Our mission is to deliver consistently superior value to our customers and their clients. This commitment permeates everything we do, driving us to continuously develop and improve our solutions and the processes to fulfill your needs.
Производители и доставчици на автомобилни подови греди в Китай с най-добра цена

1. Въвеждане на автомобилна подова греда

Автомобилната подова греда е матрица, която завършва само един процес с един ход на пресата. Може да се раздели на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Подовата греда на автомобила прави производството на матрицата лесно, поддръжката е удобна.

2. Спецификация на подовата греда на автомобила

Име на продукта Подова греда на автомобила Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Прилагане на автомобилна подова греда

Напречни греди на пода на автомобила, части за сглобяване на шасито на автомобила, части на изпускателната система на автомобила, панта за парапет на автомобила, панта на вратата на автомобила, компоненти за седалките на автомобила, подова греда на вратата, вътрешно подсилване на вратата на автомобила, компоненти за контролно рамо на автомобила qic, компоненти на покрива на автомобила , Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахоуловител за автомобилни спирачки, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалка за кола, Странични панели на седалка за колаã Под греда на седалката на автомобила, метални части на стека за багаж на кола, части за релси за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на подовата греда на автомобила

1) Принципът на работа на конструкцията на подовата греда на автомобила може да отговаря на процеса на формоване на части.

2) Подовата греда на автомобила може да излезе от квалифицирани части.

3) степента на трудност за адаптиране към изискванията за партида и точност.

4) Подовата греда на автомобила е лесна за производство, лесна за работа и безопасна в производството.

5) Дълъг живот на матрицата и ниска цена.

6) според вида на процеса на заготовка може да се раздели на: щанцоване, заготовка, режеща матрица, режеща матрица и др.

7) Според степента на автоматизация автомобилната подова греда може да бъде разделена на ръчно подаваща форма, полуавтоматична форма, автоматична форма и др.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това подовата греда на автомобила премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на автомобилни подови греди в Китай, ако се интересувате от автомобилни подови греди, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Автомобилна подова греда, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти