Компоненти на плъзгаща се релса за автомобилни седалки

Компоненти на плъзгаща се релса за автомобилни седалки

Като професионален производител на компоненти за плъзгащи се релси за автомобилни седалки, можете да бъдете спокойни, че купувате компоненти за плъзгащи се релси за автомобилни седалки от нашата фабрика и ние ще ви предложим най-доброто следпродажбено обслужване и навременна доставка. Като ключова част от седалката, автомобилната седалка плъзгащата се релса е фиксиращо устройство, регулиращо устройство и заключващо устройство на автомобилната седалка.

Подробности за продукта

Our commission is to serve our buyers and purchasers with most effective good quality and aggressive portable digital goods for Automobile Seat Slide Rail Components, We welcome new and outdated prospects from all walks of lifetime to get in touch with us for foreseeable future small business interactions and mutual achievement! Automobile Seat Slide Rail Components Why we can do these? Because: A, We have been honest and reliable. Our solutions have high quality, attractive price, sufficient supply capacity and perfect service. B, Our geographical position has a big advantage . C, Various types: Welcome your inquiry, It will probably be highly appreciated.

1. Въвеждане на компоненти за плъзгащи се релси за автомобилни седалки

Като ключова част от седалката, плъзгащата се релса на автомобилната седалка е фиксиращо устройство, регулиращо устройство и заключващо устройство на автомобилната седалка. Плъзгащата релса обикновено е изработена от високоякостна стомана чрез лазерно заваряване, която обикновено се състои от горен плъзгач, долен плъзгач, механизъм за регулиране на плъзгане, заключващ механизъм (ръчна плъзгаща се релса) и механизъм за отключване. Общите механизми за регулиране на плъзгане включват главно тип плъзгаща се релса, тип плъзгащ се блок, тип плъзгащ се прът, тип зъбна рейка и тип водещ винт.

2. Спецификация на компонентите на плъзгащата се релса на автомобилната седалка

Име на продукта Компоненти за плъзгащи се релси за автомобилни седалки Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на компоненти за плъзгащи се релси за автомобилни седалки

Напречни греди на пода на автомобила, части за сглобяване на шасито на автомобила, части на изпускателната система на автомобила, панта за парапет на автомобила, панта на вратата на автомобила, компоненти за автомобилни седалки, монтаж на врата Compãседалка за кола, вътрешно подсилване на вратата на автомобила, компоненти за контролно рамо на автомобила qic, компоненти за покрив на автомобил , Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахоуловител за автомобилни спирачки, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалка за кола, Странични панели на седалка за колаã Под греда на седалката на автомобила, метални части на стека за багаж на кола, части за релси за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на компонентите на плъзгащата се релса на автомобилната седалка

1) Плъзгащата се релса за столче за кола е необходим аксесоар за автомобили и превозни средства. Обикновено плъзгащата се релса за столче за кола се състои от горна плъзгаща релса, долна плъзгаща релса, заключваща карта, заключващ отвор, възвратна торсионна пружина и други компоненти.

2) Поддържащи характеристики: поради характеристиките на връзката, той играе роля в подкрепа на компанията и пътниците. Според стандартите GB или DIN човешкото качество има различни нива. Например 50 кг, 75 кг, 98 кг и т.н.

3) Характеристики за безопасност: долната точка на закрепване на предпазния колан на предната седалка на леките автомобили е в задния край на страничната плъзгаща се релса на канала на седалката, а краят на предпазния колан на някои модели е от страната на вратата на седалката плъзгаща се релса, като моделите Guanzhi CF11 и CF14. Заключващото устройство на плъзгащата се релса също е функция за безопасност, за да се гарантира, че водачът и пътниците могат да заключат безопасно в случай на повреда на превозното средство. Разбира се, материалът на плъзгащата релса трябва да има характеристики за безопасност, за да може плъзгащата се релса да достигне достатъчна здравина. В случай на повреда на превозното средство, отделът за защита и пътниците.

4) Характеристики на връзката: плъзгащата се релса е целият стол, свързан с частите на тялото, дизайнът на основата има 2 измерения (според предната и задната настройка на плъзгащата се релса), 4-те измерения (предна и задна, нагоре и надолу), 6-те измерения (отпред и отзад, нагоре и надолу и ъгъл на наклон) и т.н., а режимите на свързване на плъзгащата се релса са различни. Разбира се, има закопчалки за колани и т.н.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това компонентите на плъзгащата се релса за автомобилни седалки преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на компоненти за плъзгащи се релси за автомобилни седалки в Китай, ако се интересувате от компоненти за плъзгащи се релси за автомобилни седалки, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Компоненти за плъзгащи се релси за автомобилни седалки, производители, доставчици, покупка, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти