BRKT FRT UCA LH

BRKT FRT UCA LH

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на BRKT FRT UCA LH в Китай. Ние FST® сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни щанци и средно големи трансферни щанци и имаме предимство в аспекта на времето за доставка и контрола на разходите. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на BRKT FRT UCA LH

Матрицата за производство на части BRKT FRT UCA LH от Китай е прогресивна матрица, която включва пробиване и ID-щамповане, подрязване, формоване, подрязване и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на BRKT FRT UCA LH

Име на продукта BRKT FRT UCA LH части Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на BRKT FRT UCA LH

FST® BRKT FRT UCA LH, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Компютър на вратата, Монтаж на ключалката, Вътрешно укрепване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола.

4. Характеристика на BRKT FRT UCA LH

1. Матрицата за производство на този продукт е проектирана като единична матрица със 7 станции, а дължината, ширината и височината на матрицата са 1160*1390*750 мм, 3200*1070*1210 и 2240*1100*1210 мм.

2. Материалът на продукта е GMW3032M-ST-S-340LA-UNCOATED-U. Дебелината е 3,5 мм. Степента на използване на материала е 62%.

3.. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

4.Ние строим, ние се грижим.Ние обещаваме да осигурим домашна поддръжка за клиенти отвъд океана.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това BRKT FRT UCA LH премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на BRKT FRT UCA LH в Китай, ако се интересувате от BRKT FRT UCA LH, можете да се свържете с нас FST®!

Горещи маркери: BRKT FRT UCA LH, Производители, Доставчици, Купете, Фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти