Car Beam

Car Beam

Автомобилната греда се използва не само за осигуряване на усукваща твърдост на рамката и издържане на надлъжни натоварвания, но и за поддържане на основните компоненти на автомобила.

Подробности за продукта

Generally customer-oriented, and it's our ultimate focus on to become not only essentially the most trustworthy, trustable and honest provider, but also the partner for our clients for Car Beam, Welcome to setup long-term romantic relationship with us. Best Value Permanently Top quality in China. Car Beam We are going to do our utmost to cooperate & satisfied with you relying on top-grade quality and competitive price and best after service ,sincerely look forward to cooperating with you and make achievements in the future!
Производители, доставчици и фабрика на автомобилни греди в Китай с ниска цена

1. Въвеждане на автомобилна греда

Автомобилната греда се използва не само за осигуряване на усукваща твърдост на рамката и издържане на надлъжни натоварвания, но и за поддържане на основните компоненти на автомобила.

Car beam е матрица, която завършва само един процес с един ход на пресата. Може да се раздели на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

2. Спецификация на автомобилната греда

Име на продукта Автомобилна греда Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на Автомобилна греда

Напречни греди на пода на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, CompãCar греда на вратата, Вътрешно укрепване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на автомобилната греда

1) Гредите се използват не само за осигуряване на устойчивостта на усукване на рамката и издържане на надлъжни натоварвания, но и за поддържане на основните компоненти на автомобила.

2) Дълъг живот на матрицата и ниска цена.

3) според вида на процеса на заготовка може да се раздели на: щанцоване, заготовка, режеща матрица, режеща матрица и др.

4) Според степента на автоматизация автомобилната греда може да бъде разделена на ръчно подаване, полуавтоматична форма, автоматична форма и др.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това автомобилната греда премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на автомобилни греди в Китай, ако се интересувате от автомобилни греди, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Car Beam, Производители, Доставчици, Купете, Фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти