Комплект врати за автомобили

Комплект врати за автомобили

Вратата на автомобила Comp е матрица, която завършва само един процес в един ход на пресата. Тя може да бъде разделена на щанцоваща матрица, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Подробности за продукта

1. Представяне на Car door Comp

Вратата на автомобила Comp е матрица, която завършва само един процес в един ход на пресата. Тя може да бъде разделена на щанцоваща матрица, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Комплектът за врати на автомобила улеснява производството на калъпи, поддръжката е удобна.

2. Спецификация на Автомобилна врата Comp

Име на продукта Врата на автомобила Comp Цена на продукта Персонализирани
Тип на процеса Щамповане Видове процеси единична матрица
Обхват на ударния тонаж 300T ~ 1250T Експлоатационен живот 500 милиона удара
Вид на продукта Нестандартна персонализация Приложимо поле Автомобилна индустрия
Мухъл материал Cr12Mo1v1(D2ï¼ ‰ ã € A3ã € FC300ã € SDK11ã € D2ã € CR12ã € 45 #
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за щамповане.

3. Прилагане на Автомобилна врата Comp

Комплект за врати на автомобила, Комплект за врати за автомобили, Комплект за врати за автомобили, Комплект за врати за автомобили, Панта за врата на автомобила, Комплект за врати за автомобили, Комплект за врата € Комплект за заключване на автомобил, Подсилване на интериора на автомобилната врата, Съответстващи на автомобила компоненти за управление на рамото qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предница на автомобила задна греда срещу сблъсък, странична греда на автомобила, предни задни подрамки на автомобила, прахозащитен капак на автомобилната спирачка, врата на автомобила Comp Монтажни скоби за багаж на автомобила, автомобил на кръста на колата, вътрешна декорация на корпуса на автомобила, монтаж на люка на автомобила, предна част на автомобила рама на окачване, рама на задно окачване на автомобила, предна предна греда на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, втулка на амортисьора на автомобила на двигателя, топлинни щитове на автомобила на двигателя, релса за автомобилни седалки, странични панели на автомобилните седалки… € Седалка на автомобила, метални части за багаж на автомобила, Релсови части на автомобилния прозорец, Корпус на въздушната възглавница на автомобила

4. Характеристика на Car Comp Comp

1) Принципът на работа на структурата на автомобилната врата Comp може да отговори на процеса на формиране на части.

2) Comp на вратата на автомобила може да избяга от квалифицирани парчета.

3) степента на трудност за адаптиране към изискванията на партидата и прецизността.

4) Автомобилната врата Comp е лесна за производство, лесна за работа и безопасна при производството.

5) Дълъг живот и ниска цена.

6) според вида на процеса на заготовка могат да бъдат разделени на: щанцоване матрица, бланка матрица, матрица за рязане, матрица за рязане и т.н.

7) Според степента на автоматизация, Комплектът за врати на автомобила може да бъде разделен на матрица за ръчно подаване, полуавтоматична матрица, автоматична матрица и др.

5. Нашата компания - Форсайт

Ние сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средни матрици за прехвърляне и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрол на разходите. Ние поддържаме доставката.

Тогава Car door Comp премина контрола на качеството-ISO 9001: 2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на Comp Comp Comp в Китай, ако се интересуваш от Car Comp Comp, можеш да се свържеш с нас!

Горещи маркери: Комплект за врати за автомобили, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти