Подова греда на автомобила

Подова греда на автомобила

Подовата греда на автомобила се използва не само за осигуряване на устойчивостта на усукване на рамката и поемане на надлъжното натоварване, но и за поддържане на основните части на автомобила.

Подробности за продукта

We are going to make every single effort for being excellent and excellent, and accelerate our ways for standing while in the rank of international top-grade and high-tech enterprises for Car Floor Beam, We welcome clients, enterprise associations and mates from all parts in the world to speak to us and search for cooperation for mutual positive aspects. Car Floor Beam, Insisting over the high-quality generation line management and prospects guide provider, we have made our resolution to offer our shoppers using the initially stage purchasing and soon after provider working experience. Preserving the prevailing helpful relations with our prospects, we even now innovate our product lists the many time to meet up with the brand new wants and stick to the latest trend of this business in Ahmedabad. We're ready to facial area the difficulties and make the transform to grasp many of the possibilities in international trade.
Купете автомобилна подова греда от нашата фабрика с високо качество в Китай

1. Въвеждане на подовата греда на автомобила

Подовата греда на автомобила се използва не само за осигуряване на устойчивостта на усукване на рамката и поемане на надлъжното натоварване, но и за поддържане на основните части на автомобила.

2. Спецификация на подовата греда на автомобила

Име на продукта Автомобилна подова греда Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Полагане на подова греда за автомобил

Подова греда на автомобил, Части за сглобяване на шасито на автомобил, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Комплект за заключване на вратата, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, предни задни подрамки на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, напречни греди на пода на автомобила Монтажни скоби за багаж на автомобила, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, монтаж на люка на автомобила , Рамка на предното окачване на автомобила, Рамка на задното окачване на автомобила, Предна напречна греда на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Маншон на амортисьора на двигателя на автомобила, Комфорт за топлинни щитове на двигателя на автомобила, Релса за седалка за кола, Странични панели на седалка за колаãГреда за повдигане на седалката за кола, Стелка за багаж на кола Метални части, части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили

4. Характеристика на подовата греда на автомобила

1) Принципът на работа на конструкцията на подовата греда на автомобила може да отговори на процеса на формоване на части.

2) Подовата греда на автомобила може да излезе от квалифицирани части.

3) степента на трудност за адаптиране към изискванията за партида и точност.

4) Подовата греда на автомобила е лесна за производство, лесна за работа и безопасна в производството.

5) Дълъг живот на матрицата и ниска цена.

6) според вида на процеса на заготовка може да се раздели на: щанцоване, заготовка, режеща матрица, режеща матрица и др.

7) Според степента на автоматизация подовата греда на автомобила може да бъде разделена на форми за ръчно подаване, полуавтоматична форма, автоматична форма и др.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

Тогава подовата греда на автомобила премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на подови греди за автомобили в Китай, ако се интересувате от подови греди за автомобили, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Автомобилна подова греда, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти