Части за панти за кола

Части за панти за кола

Частите на пантата за кола или пантата е механизъм, използван за свързване на две твърди тела и позволяване на въртене между тях. Пантите могат да бъдат направени от подвижни компоненти или от сгъваеми материали.

Подробности за продукта

The client satisfaction is our primary concentrate on. We uphold a consistent level of professionalism, top quality, credibility and service for Car Hinge Pieces, To significantly improve our assistance quality, our company imports a large number of international advanced devices. Welcome clients from your home and abroad to simply call and inquire! Car Hinge Pieces, Our staffs are rich in experience and trained strictly, with professional knowledge, with energy and always respect their customers as the No. 1, and promise to do their best to provide the effective and individual service for customers. The Company pays attention to maintaining and developing the long-term cooperation relationship with the customers. We promise, as your ideal partner, we will develop a bright future and enjoy the satisfying fruit together with you, with persisting zeal, endless energy and forward spirit.
Производители, доставчици и фабрика на части за панти за автомобили в Китай на ниска цена

1. Въвеждане на части за панти за автомобили

Частите на пантата за кола или пантата е механизъм, използван за свързване на две твърди тела и позволяване на въртене между тях. Пантите могат да бъдат направени от подвижни компоненти или от сгъваеми материали.

Частите на пантите за автомобили са матрица, която завършва само един процес с един удар на пресата. Може да се раздели на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

2. Спецификация на части за панти за автомобили

Име на продукта Части за панти за кола Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на пантите за кола

Части за панти за автомобили, части за панти за автомобили, части за панти за автомобили, части за панти за автомобили, панти за врати на автомобили, части за панти за автомобили, комплект за заключване на врата CompãCar, вътрешно подсилване на вратите на автомобили, компоненти за контролно рамо, съответстващи на автомобила qic, компоненти на покрива на автомобила, предна част на автомобила задна греда против сблъсък, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобила, предна задна подрамка на автомобила, прахоуловител за спирачките на автомобила, части на пантите на автомобила Монтажни скоби за багаж на автомобила, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, монтаж на люка на автомобила, предна част на автомобила рамка на окачване, рамка на задно окачване на автомобил, предна напречна греда на автомобил, компоненти на шасито на автомобила, ръкав на амортисьора на двигателя на автомобила, компютри за топлинни щитове на двигателя на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за кола ãгреда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, Части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили

4. Характеристика на частите на автомобилните панти

1) Частите от пантите на автомобила се щамповат директно

2) Средният вал не може да се сваля

3) Монтажните отвори от страната на вратата и страната на тялото са проходни отвори

4) степента на трудност за адаптиране към изискванията за партида и точност.

5) Пантите за автомобили са лесни за производство, лесни за работа и безопасни в производството.

6) Дълъг живот на матрицата и ниска цена.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това частите на пантите за автомобили преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на панти за автомобили в Китай, ако се интересувате от части за панти за автомобили, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Части за панти за автомобили, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведени в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти