Монтаж на столче за кола

Монтаж на столче за кола

Сглобката на столчето за кола, важна част от превозното средство, е независима композиция на тялото и е тясно свързана с други системи.
Сглобяването на столче за кола прави формата лесна за производство и лесна за ремонт.

Подробности за продукта

"Sincerity, Innovation, Rigorousness, and Efficiency" could be the persistent conception of our organization for your long-term to establish alongside one another with shoppers for mutual reciprocity and mutual benefit for car seat assembly, As a key business of this industry, our company makes endeavours to become a leading supplier, based on the faith of specialist quality & throughout the world company. car seat assembly, During the short years, we serve our clients honestly as Quality First, Integrity Prime, Delivery Timely, which has earned us an outstanding reputation and an impressive client care portfolio. Looking forward to working with you Now!


Купете производители и доставчици на комплекти за столчета за кола с най-добра цена в Китай

1. Въвеждане на монтаж на столче за кола

Сглобяването на столче за кола е перфоратор, който завършва един процес наведнъж. Може да се раздели на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за дълбоко изтегляне, матрица за дупки за автомобили и матрица за формоване.

Сглобката на столчето за кола, важна част от превозното средство, е независима композиция на тялото и е тясно свързана с други системи.

2. Спецификация на комплекта столче за кола

Име на продукта Сглобяване на столче за кола Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на монтаж на столче за кола

Напречни греди на пода на автомобила, части за сглобяване на шасито на автомобила, части на изпускателната система на автомобила, панта за парапет на автомобила, панта на вратата на автомобила, компоненти за автомобилни седалки, монтаж на врата Compãседалка за кола, вътрешно подсилване на вратата на автомобила, компоненти за контролно рамо на автомобила qic, компоненти за покрив на автомобил , Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахоуловител за автомобилни спирачки, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалка за кола, Странични панели на седалка за колаã Под греда на седалката на автомобила, метални части на стека за багаж на кола, части за релси за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на монтажа на столчето за кола

1) Трудността при адаптиране към изискванията за партида и точност.

2) Компонентите на столчето за кола са лесни за производство, удобни за работа и безопасни за производство.

3) Дълъг живот на матрицата и ниска цена.

4) Според вида на процеса на заготовка може да се раздели на: заготовка, заготовка, заготовка, заготовка.

5) Принципът на работа на конструкцията за сглобяване на седалка за кола може да отговаря на процеса на формоване на части.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това монтажът на столче за кола премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на столчета за кола в Китай, ако се интересувате от монтаж на столчета за кола, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Сглобяване на столче за кола, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти