Части за столчета за кола

Части за столчета за кола

Частите за столче за кола са перфоратор, който завършва един процес наведнъж. Може да се раздели на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за дълбоко изтегляне, матрица за дупки за автомобили и матрица за формоване.

Подробности за продукта

We believe in: Innovation is our soul and spirit. Quality is our life. Customer need is our God for Car Seat Parts, With our rules of " organization track record, partner trust and mutual benefit", welcome all of you to function together , improve jointly. Car Seat Parts, To create more creative goods, maintain high-quality goods and update not only our merchandise but ourselves so as to keep us ahead of the world, and the last but most vital one: to make every client satisfied with everything we provide and to grow stronger together. To be the real winner, starts here!
Производители и доставчици на части за столчета за кола в Китай с най-добра цена

1. Въвеждане на части за столчета за кола

Частите за столче за кола са перфоратор, който завършва един процес наведнъж. Може да се раздели на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за дълбоко изтегляне, матрица за дупки за автомобили и матрица за формоване.

Частите на столчето за кола правят формата лесна за производство и лесна за ремонт.

2. Спецификация на части за столче за кола

Име на продукта Панти за врати на автомобили Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на части за столче за кола

Части за столче за кола, Части за столче за кола, Части за столче за кола, Панта на вратата на кола, Сглобка на седалка за кола, Сглобка на врата на кола, Сглобка на брава, Вътрешна армировка на вратата, Сглобка на съответстващото на колата контролно рамо QIC, Сглобка на покрива на кола, Автомобилна греда против сблъсък преди и след, заместник автомобилна страна на гредата против сблъсък, предно и задно шаси, прахоуловител за автомобилни спирачки, багажник за компоненти на седалка за кола, автомобилни греди за автомобил, интериор на капака на колелото на автомобила, монтаж на люка на автомобила, греда на рамката на предното окачване на автомобила преди, задно окачване на автомобил, кола, части на автомобилно шаси, комплект автомобилни амортисьори от двигател, топлоизолационен капак на автомобилен двигател, плъзгач на седалка за кола, страничен панел на стол за седалка за кола, горна греда на седалка за кола, метални части на багажника на автомобила, части от релсата на прозореца на автомобила, черупка на въздушната възглавница за кола

4. Характеристика на частите на столчето за кола

Първият монтажен орган; Второ сглобяващо тяло, което е подвижно свързано с първото сглобяващо тяло чрез катарама; При което модулът на катарамата включва слот за катарама и еластична карта на второто тяло на сглобката и е разположен върху първото тяло на сглобката за вмъкване на катарама между слота на катарамата и еластичната карта, като катарамата съответства на слота на катарамата и еластична карта е залепена на гърба на катарамата.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това частите за столчета за кола преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на части за столчета за автомобили в Китай, ако се интересувате от части за столчета за автомобили, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Части за столчета за кола, Производители, Доставчици, Купете, Фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти