Компоненти за седалки за автомобили

Компоненти за седалки за автомобили

Компонентите за автомобилни седалки са матрица, която завършва само един процес в един ход на пресата. Тя може да бъде разделена на щанцоваща матрица, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Подробности за продукта

1. Представяне на компоненти за седалки за автомобили

Компонентите за автомобилни седалки са матрица, която завършва само един процес в един ход на пресата. Тя може да бъде разделена на щанцоваща матрица, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Компонентите за автомобилни седалки улесняват производството на калъпи, поддръжката е удобна.

2. Спецификация на компонентите за седалки за автомобили

Име на продукта Компоненти за седалки за автомобили Цена на продукта Персонализирани
Тип на процеса Щамповане Видове процеси единична матрица
Обхват на ударния тонаж 300T ~ 1250T Експлоатационен живот 500 милиона удара
Вид на продукта Нестандартна персонализация Приложимо поле Автомобилна индустрия
Мухъл материал Cr12Mo1v1(D2ï¼ ‰ ã € A3ã € FC300ã € SDK11ã € D2ã € CR12ã € 45 #
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за щамповане.

3. Прилагане на компоненти за автомобилни седалки

Компоненти за автомобилни седалки, Компоненти за автомобилни седалки, Компоненти за автомобилни седалки, Компоненти за автомобилни седалки, Панта за врати на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Compã € Сглобяване на ключалката за автомобила, Укрепване на интериора на автомобилната врата, Съответстващи компоненти на рамото за автомобил Qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предна част на автомобила задна греда срещу сблъсък, странична греда за сблъсък на автомобила, предни задни подрамки на автомобила, прахозащитен капак на автомобила, компоненти на седалките за автомобил Скоби за монтиране на багаж на автомобила, автомобилен напречен боб, вътрешна декорация на корпуса на автомобила, монтаж на люка на автомобила, предна част на автомобила рама на окачване, рама на задно окачване на автомобила, предна предна греда на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, втулка на амортисьора на автомобила на двигателя, топлинни щитове на автомобила на двигателя, релса за автомобилни седалки, странични панели на автомобилните седалки… € Седалка на автомобила, метални части за багаж на автомобила, Релсови части на автомобилния прозорец, Корпус на въздушната възглавница на автомобила

4. Характеристика на компонентите за седалки за автомобили

1) Принципът на работа на структурата на компонентите за седалки за автомобили може да отговаря на процеса на формиране на части.

2) Компонентите за автомобилни седалки могат да излязат от квалифицирани парчета.

3) степента на трудност за адаптиране към изискванията на партидата и прецизността.

4) Компонентите за автомобилни седалки са лесни за производство, лесни за работа и безопасни в производството.

5) Дълъг живот и ниска цена.

6) според вида на процеса на заготовка могат да бъдат разделени на: щанцоване матрица, бланка матрица, матрица за рязане, матрица за рязане и т.н.

7) Според степента на автоматизация, седалките за автомобили могат да бъдат разделени на матрица за ръчно подаване, полуавтоматична матрица, автоматична матрица и др.

5. Нашата компания - Форсайт

Ние сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средни матрици за прехвърляне и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрол на разходите. Ние поддържаме доставката.

Тогава компонентите за автомобилни седалки преминаха контрола на качеството-ISO 9001: 2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на компоненти за автомобилни седалки в Китай, ако се интересувате от компоненти за автомобилни седалки, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Компоненти за автомобилни седалки, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти