Опора за части на облегалката на задната седалка

Опора за части на облегалката на задната седалка

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на части за поддръжка на облегалката на задната седалка в Китай. Нашата компания е основана през май 2010 г. и се развива вече 11 години. Имаме силен екип, всички основни членове на екипа също са акционери, включително продажби, управление на проекти, инженеринг, производство и изпробване и финансов опит от повече от 12 години, качеството е нашият живот, без качество 99,9%=0. Ние FST® с нетърпение очакваме да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на FST® Опора за частите на облегалката на задната седалка

Матрицата за производство на опора за части на облегалката на задната седалка от китайската фабрика е прогресивна матрица, която включва пробиване и щамповане, подрязване, празен ход, формоване и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на частите за опора на облегалката на задната седалка

Име на продукта Опора за частите на облегалката на задната седалка Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на частите за опора на облегалката на задната седалка

Подпора за частите на облегалката на задната седалка, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части за изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Компютър на вратата, Комплект за заключване, Вътрешно укрепване на вратата на автомобила, Компоненти за контролно рамо на автомобила qic, Компоненти на покрива на автомобила , Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахоуловител за автомобилни спирачки, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалка за кола, Странични панели на седалка за колаã Греди за автомобилни седалки, метални части на стека за багаж на автомобил, части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили.

4. Характеристика на опора на частите на облегалката на задната седалка

1. Материалът на продукта е SPC440, дебелината е 1,4 мм.

2. Матрицата за производство на този продукт е проектирана като прогресивна матрица с 21 станции, размерът на матрицата е 940*550*460 мм, а затворената височина на матрицата е 460 мм.

3. Матрицата е със среден размер и общото тегло на матрицата е 1,16 тона.

4. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това FST® Поддръжката на частите на облегалката на задната седалка премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на части за поддръжка на облегалката на задната седалка в Китай, ако се интересувате от поддръжка на части за облегалката на задната седалка, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Поддръжка на части за облегалката на задната седалка, производители, доставчици, покупка, фабрика, Китай, Произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти