Подсилена ударна капачка

Подсилена ударна капачка

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на REINFORCE SHOCK CAP в Китай. Ние FST® сме специализирани в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и трансферни матрици със среден размер в продължение на много години. Нашите продукти имат добро ценово предимство и покриват повечето европейски и американски пазари. Имаме първокласен екип. Ние не пестим усилия, за да ви накараме да получите най-добрия зар с най-малко пари. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на REINFORCE SHOCK CAP

Матрицата за производство на REINFORCE SHOCK CAP е трансферна матрица, която включва заготовка, изтегляне, формоване, подрязване и пробиване и разделяне на други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. FST® продуктите имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на REINFORCE SHOCK CAP

Име на продукта ПОДСИЛВАНЕ НА АМОТОРИОННАТА КАП Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Нанасяне на REINFORCE SHOCK CAP

FST® REINFORCE SHOCK CAP, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части за изпускателната система на автомобила, Панти за парапети на автомобили, Панти за врати на автомобили, Компоненти за седалки за автомобили, Компютър за врати, Блок за заключване, Вътрешно подсилване на вратите на автомобили, Компоненти за контролно рамо на автомобила qic, Компоненти за покрив на автомобил, Автомобил предна задна греда против сблъсък, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобила, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобила, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаãCar Повдигната греда на седалката, метални части на стека за багаж на кола, части за релси за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола.

4. Характеристика на REINFORCE SHOCK CAP

1. Материалът на продукта е GMW3032M-ST-S-340LA-HD60G60G-U, с дебелина на материала 1,8 mm.

2. Дължината, ширината и височината на матрицата са 2650*1030*1210 и 2520*1030*1210 мм. Общото количество е 20138 кг.

3. Матрицата за производство на продукта е проектирана като трансферна матрица с 8 станции.

4. Материалната консумация на продукта е повече от 69,8%.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това REINFORCE SHOCK CAP премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на REINFORCE SHOCK CAP в Китай, ако се интересувате от REINFORCE SHOCK CAP, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Подсилване на ударната капачка, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти