Пантата на вратата

Пантата на вратата

Пантата на вратата е свързващият механизъм на вратата и каросерията. Пантата за парапет на автомобила е матрица, която завършва само един процес с един удар на пресата. Може да се раздели на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Подробности за продукта

The shopper satisfaction is our primary focus on. We uphold a consistent level of professionalism, quality, credibility and repair forThe Door Hinge, With the advancement of society and economy, our enterprise will continue to keep a tenet of "Focus on trust, high quality the first", moreover, we expect to produce a wonderful future with each customer. The Door Hinge regarding quality as survival, prestige as guarantee, innovation as motive force, development along with advanced technology, our group hopes to make progress together with you and make untiring efforts for the bright future of this industry.
Китай Производители, доставчици и фабрика на панти за врати с ниска цена

1. Въвеждане на пантата на вратата

Пантата на вратата е свързващият механизъм на вратата и тялото.

Пантата на вратата е матрица, която завършва само един процес с един удар на пресата. Може да се раздели на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

2. Спецификация на пантата на вратата

Име на продукта Пантата на вратата Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на пантата на вратата

Напречни греди на пода на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапета на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за седалките на автомобила, Компоновка на вратата, Пантата на вратата, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на пантата на вратата

1) Свържете вратите и ги закрепете и задръжте в позиция спрямо тялото

2) Гарантиране и улесняване на отварянето и затварянето на вратата

3) Принципът на работа на структурата на пантата на вратата може да отговаря на процеса на формоване на части.

4) Пантата на вратата може да излезе от квалифицирани части.

5) степента на трудност за адаптиране към изискванията за партида и прецизност.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

Тогава пантата на вратата премина контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на панти за врати в Китай, ако се интересувате от пантите за врати, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Панта на вратата, производители, доставчици, купете, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти