Парчетата на изпускателната тръба

Парчетата на изпускателната тръба

Частите на изпускателната тръба са част от изпускателната система на двигателя, изпускателната система включва главно изпускателен колектор, изпускателна тръба и ауспух, като цяло за контрол на емисиите на замърсители от двигателя на три каталитични конвертора също са монтирани в изпускателната система, изпускателната тръба обикновено включва предна изпускателна тръба и задна изпускателна тръба.

Подробности за продукта

Our primary intention should be to offer our clientele a serious and responsible enterprise relationship, delivering personalized attention to all of them for The Exhaust Pipe Pieces, We're seeking forward to forming successful business enterprise romantic relationship with new shoppers in the around upcoming! The Exhaust Pipe Pieces, Our company offers the full range from pre-sales to after-sales service, from product development to audit the use of maintenance, based on strong technical strength, superior product performance, reasonable prices and perfect service, we are going to continue to develop, to offer the high-quality products and solutions and services, and promote lasting cooperation with our customers, common development and create a better future.
Китай TheПроизводители, доставчици и фабрика на части за изпускателна тръба на ниска цена

1. Въвеждане на частите на изпускателната тръба

Частите на изпускателната тръба са матрица, която завършва само един процес с един ход на пресата. Може да се раздели на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне. Частите на автомобилната изпускателна система правят производството на матрицата лесно, поддръжката е удобна.

Частите на изпускателната тръба са част от изпускателната система на двигателя, изпускателната система включва главно изпускателен колектор, изпускателна тръба и ауспух, като цяло за контрол на емисиите на замърсители от двигателя на три каталитични конвертора също са монтирани в изпускателната система, изпускателната тръба обикновено включва предна изпускателна тръба и задна изпускателна тръба.

2. Спецификация на частите на изпускателната тръба

Име на продукта Парчетата на изпускателната тръба Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на частите на изпускателната тръба

Напречни греди на пода на автомобила, части за сглобяване на шасито на автомобила, части на изпускателната система на автомобила, панта за парапет на автомобила, панта на вратата на автомобила, компоненти за седалките на автомобила, частите на изпускателната тръба на вратата, вътрешна армировка на вратата на автомобила, компоненти за контролно рамо на автомобила qic, покрив на автомобил компоненти, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Части от изпускателната тръба, Прахоуловител за спирачките на автомобила, Монтажни скоби за багаж на автомобила, Напречен боб за автомобил на автомобил, Вътрешна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалката на автомобила , Странични панели на седалката за кола ãГреди на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релси за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на частите на изпускателната тръба

1ï¼Може да намали удара и шума и да удължи експлоатационния живот на системата за шумозаглушител

2ï¼Намалете шума от двигателя и емисиите на замърсители.

3ï¼Лекота на адаптиране към изискванията за партида и прецизност.

4ï¼изпускателните тръби са лесни за производство, удобна работа, безопасност на производството.

5ï¼Дълъг живот на матрицата и ниска цена.

6ï¼Частовете на изпускателната тръба според степента на автоматизация могат да бъдат разделени на ръчно захранваща форма, полуавтоматична форма, автоматична форма.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това частите на изпускателната тръба преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на части на изпускателната тръба в Китай, ако се интересувате от парчетата на изпускателната тръба, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Части от изпускателна тръба, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти