Части на рамото за автоматично управление

Части на рамото за автоматично управление

Частите на автоматичното рамо за управление (Контролно рамо, известно също като люлеещо се рамо) като кормилно управление и компонент за предаване на сила на автомобилната система за окачване, ще действат върху колелото с различни сили към тялото и ще гарантират, че колелото според определено движение на коловоза.

Подробности за продукта

We generally continually give you quite possibly the most conscientious shopper company, and the widest variety of designs and styles with finest materials. These endeavours include the availability of customized designs with speed and dispatch for Auto Control Arm Parts, We welcome buyers everywhere in the word to get in touch with us for future business enterprise interactions. Our merchandise are the most effective. Once Selected, Ideal Forever! Auto Control Arm Parts, We have constructed strong and long co-operation relationship with an enormous quantity of companies within this business overseas. Immediate and specialist after-sale service supplied by our consultant group has happy our buyers. Detailed Info and parameters from the merchandise will probably be sent to you for any thorough acknowledge. Free samples may be delivered and company check out to our corporation. n Portugal for negotiation is constantly welcome. Hope to get inquiries type you and construct a long-term co-operation partnership.
Производители и доставчици на части за рамо за автоматично управление в Китай с най-добра цена

1. Въвеждане на части на рамото за автоматично управление

Частите на автоматичното рамо за управление (Контролно рамо, известно също като люлеещо се рамо) като кормилно управление и компонент за предаване на сила на автомобилната система за окачване, ще действат върху колелото с различни сили към тялото и ще гарантират, че колелото според определено движение на коловоза. Контролното рамо на автомобила свързва колелото и купето на автомобила заедно чрез сферичен шарнир или втулка, съответно. Рамото за управление на превозното средство (включително втулки и сферични глави, свързани с него) трябва да има достатъчна твърдост, здравина и експлоатационен живот

2. Спецификация на частите на рамото за автоматично управление

Име на продукта Части на рамото за автоматично управление Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на частите на рамото за автоматично управление

Части за рамо за автоматично управление, части за сглобяване на шасито на автомобил, части за изпускателна система на автомобил, панта за парапет на автомобил, панта за врата на автомобил, компоненти за седалки за кола, комплект за заключване на врата CompãCar, компоненти за контролно рамо за автомобил qic, компоненти за контролно рамо за автомобил qic, автомобил съответни компоненти на контролното рамо qic, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Предни задни подрамки на автомобил, Прахоуловител за спирачките на автомобила, Съответстващи компоненти на контролното рамо на автомобил qic Скоби за монтиране на багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил на автомобил, Автомобил вътрешна украса на корпуса на колелата, монтаж на люка на автомобила, рамка на предното окачване на автомобила, рамка на задното окачване на автомобила, предна напречна греда на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, маншон на амортисьора на двигателя на автомобила, топлинни щитове на двигателя на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на частите на рамото за автоматично управление

1ï¼Когато окачването е монтирано, единият край на свързващия прът на стабилизиращата щанга е свързан с напречната стабилизираща щанга чрез гумена втулка, а другият край е свързан с контролното рамо или амортисьора на цилиндъра чрез гумена втулка или сферична панта. Мотовилката на напречния стабилизиращ прът се използва симетрично в дома, което подобрява стабилността на работа.

2ï¼Когато окачването е монтирано, гумената втулка в единия край на свързващия прът е свързана към рамката или тялото, а гумената втулка в другия край е свързана към главината. Основно поема напречното натоварване при движение на волана.

3ï¼Използва се за пренасяне на напречни и надлъжни натоварвания и контрол на относителното движение на колелата и тялото.

4ï¼Използването на непрекъснато щамповане може да намали броя на оборудването, формите и работилницата и да спести прехвърлянето и съхранението на полуготови продукти.

5ï¼Всеки процес на частите на рамото за автоматично управление е разпръснат във всяка станция и няма проблем с „минималната дебелина на стената“ на композитната форма, така че матрицата има по-висока якост и по-дълъг живот.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това частите на рамото за автоматично управление преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на части за автоматично управление в Китай, ако се интересувате от части за автоматично управление, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Части за рамото за автоматично управление, производители, доставчици, покупка, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти