Автомобилни брави Comp

Автомобилни брави Comp

Автомобилните брави Comp са матрица, която завършва само един процес в един ход на пресата. Тя може да бъде разделена на щанцоваща матрица, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Подробности за продукта

1. Представяне на Автомобилни брави Comp

Автомобилни ключалки Comp, известен също като прогресивна матрица, прескачаща матрица, се отнася до матрица, в която пресата е в няколко различни позиции в един ход, за да завърши множество процеси едновременно.

Заглушаващите части се оформят постепенно в непрекъснатата матрица. Непрекъснатото формоване е метод с интензивен процес, който може да завърши различни процеси като подрязване, нарязване, нарязване, щанцоване, пластична деформация, заготовка и др. Върху една матрица.

Според реалните нужди от щамповане на части, редица процеси на щамповане са подредени в определен ред за непрекъснато щамповане. Той може не само да завърши процеса на щанцоване, но и процеса на формоване и дори процеса на сглобяване.

Много сложни щамповани части, които изискват щамповане в много процеси, могат да бъдат напълно оформени върху двойка форми, което осигурява благоприятни условия за високоскоростно автоматично щамповане. Вижда се, че Car Locks Comp е щанцова матрица с много станции и висока ефективност.

2. Спецификация на автомобилни брави Comp

Име на продукта Автомобилни брави Comp Цена на продукта Персонализирани
Тип на процеса Щамповане Видове процеси Прогресивно умира
Обхват на ударния тонаж 300T ~ 1250T Експлоатационен живот 500 милиона удара
Вид на продукта Нестандартна персонализация Приложимо поле Автомобилна индустрия
Мухъл материал Cr12Mo1v1(D2ï¼ ‰ ã € A3ã € FC300ã € SDK11ã € D2ã € CR12ã € 45 #
Описание на продукта Матрица за студено щамповане, при която се извършват множество процеси на щамповане едновременно в няколко различни станции на една матрица.

3. Прилагане на автомобилни брави Comp

Подови напречни носачи на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части за изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта за врати на автомобила, Компоненти за седалки за автомобили, Compã € Сглобяване на ключалката за автомобил, Ключалки за автомобил Comp, Компоненти за ръчно регулиране на автомобила qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда на автомобила, странична греда за сблъсък на автомобила, предни подрамки на автомобила, прахозащитен капак на автомобилната спирачка, ключалки за автомобил Comp Монтажни скоби за багаж на автомобила, напречен боб за автомобил, вътрешна декорация на корпуса на автомобила, монтаж на люка на автомобила, Рамка на предното окачване на автомобила, Рамка на задното окачване на автомобила, Предна греда на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Втулка на амортисьора на автомобилния двигател, Комплект топлинни щитове на двигателя на автомобила, Релса за автомобилни седалки, Странични панели за автомобилни седалки € Греда за автомобилни седалки, Метален багажник за багаж Части, Релсови части за автомобилни стъкла, Корпус на въздушната възглавница на автомобила

4. Характеристика на Автомобилни брави Comp

(1) Двойка брави Comp Comp може да завърши множество процеси като пробиване, огъване, формоване и дълбоко изтегляне. Пресата може да пробива детайл или обработваща част на ход, така че има по-висока производителност на труда, отколкото комбинирана форма.

(2) Използването на непрекъснато щамповане на матрица може да намали броя на оборудването, матриците и площта на цеха и да спести прехвърлянето и съхранението на полуфабрикати.

(3) Автомобилните брави Comp използват намотка или лента и подаването, изхвърлянето и ламинирането могат лесно да се автоматизират. По време на процеса на щамповане на автоматичната непрекъсната матрица, частите на човешкото тяло не трябва да навлизат в опасната зона и операцията е безопасна.

(4) Всеки процес на Car Locks Comp е разпръснат във всяка станция и няма проблем с "минималната дебелина на стената" на композитната форма, така че формата има по-висока якост и по-дълъг живот.

5. Ролята на Car Locks Comp

Без значение колко сложни са щамповащите части и колко са процесите на щамповане, те могат да бъдат щамповани с Car Locks Comp.

6. Разширена информация

Материалът, използван за ключалките Comp, е листов материал, опакован с ленти. По-дебел материал, малка производствена партида, може да се нарязва на ленти; Когато производствената партида е голяма, материалът за навиване трябва да бъде избран. Навиващият материал може да се подава автоматично, автоматично получаване, автоматично щамповане може да се използва от високоскоростна щамповаща машина.

Автомобилните ключалки Comp имат строги изисквания към задната страна и ширината на материала. Ако ширината е твърде голяма, материалът на пръта не може да влезе в направляващата плоча на матрицата или проходът не е гладък. Твърде малката ширина ще повлияе на точността на позициониране, но също така ще повреди страничния ръб, перфоратора и други части.

Хранене: Автомобилни брави. В процеса на щамповане натиснете всеки ход, за да завършите (или няколко) щамповане на детайла. Материалът трябва да бъде представен стъпка във времето.

Методи за хранене (три вида):

(1) Ръчно хранене: обикновено се използва за производство на малки партиди;

(2) автоматично подаване на подаващото устройство: използваният материал обикновено е валцуван баров материал;

(3) върху матрицата е предвидено самостоятелно направено устройство за подаване. Често използваният клин, малък плъзгач, в прогресивното приложение на матрицата е по-малко.

7. Нашата компания - Форсайт

Ние сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средни матрици за прехвърляне и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрол на разходите. Ние поддържаме доставката.

Тогава автомобилните брави Comp преминаха през Контрол на качеството-ISO 9001: 2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на автомобилни брави Comp в Китай, ако се интересувате от Автомобилни брави Comp, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Автомобилни брави Comp, Производители, Доставчици, Купувайте, Фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти