Автомобилна задна греда срещу сблъсък

Автомобилна задна греда срещу сблъсък

Автомобилната задна греда срещу сблъсък е матрица, която завършва само един процес в един ход на пресата. Тя може да бъде разделена на щанцоваща матрица, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Подробности за продукта

1. Представяне на задна греда на автомобила срещу сблъсък

Автомобилна задна греда срещу сблъсък, известна също като прогресивна матрица, пропускаща матрица, се отнася до матрица, в която пресата е в няколко различни позиции в един ход, за да завърши множество процеси едновременно.

Заглушаващите части се оформят постепенно в непрекъснатата матрица. Непрекъснатото формоване е метод с интензивен процес, който може да завърши различни процеси като подрязване, нарязване, нарязване, щанцоване, пластична деформация, заготовка и др. Върху една матрица.

Според реалните нужди от щамповане на части, редица процеси на щамповане са подредени в определен ред за непрекъснато щамповане. Той може не само да завърши процеса на щанцоване, но и процеса на формоване и дори процеса на сглобяване.

Много сложни щамповани части, които изискват щамповане в много процеси, могат да бъдат напълно оформени върху двойка форми, което осигурява благоприятни условия за високоскоростно автоматично щамповане. Вижда се, че задната греда срещу сблъсък на автомобила е щамповаща матрица с много станции и висока ефективност.

2. Спецификация на задната греда на автомобила срещу сблъсък

Име на продукта Автомобилна задна греда срещу сблъсък Цена на продукта Персонализирани
Тип на процеса Щамповане Видове процеси Прогресивно умира
Обхват на ударния тонаж 300T ~ 1250T Експлоатационен живот 500 милиона удара
Вид на продукта Нестандартна персонализация Приложимо поле Автомобилна индустрия
Мухъл материал Cr12Mo1v1(D2ï¼ ‰ ã € A3ã € FC300ã € SDK11ã € D2ã € CR12ã € 45 #
Описание на продукта Матрица за студено щамповане, при която се извършват множество процеси на щамповане едновременно в няколко различни станции на една матрица.

3. Прилагане на задна греда на автомобила срещу сблъсък

Подови напречни носачи на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта на парапета на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за седалки за автомобили, Compã € Сглобяване на автомобила, Подсилване на интериора на вратата на автомобила, Съответстващи компоненти на рамото на автомобила qic, Компоненти на покрива на автомобила , Автомобилна предна задна греда срещу сблъсък, Странична автомобилна греда за сблъсък, Предна задна подрамка на автомобила, Прахозащитен капак на спирачката на автомобила, Задна греда на автомобила срещу сблъсък Автомобилни скоби за багаж на автомобила, Автомобилна напречна боб, Корпус на вътрешното колело на автомобила, Сглобка на люка на автомобила, Рамка на предното окачване на автомобила, Рамка на задното окачване на автомобила, Предна греда на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Втулка на амортисьора на автомобилния двигател, Комплект топлинни екрани на автомобилния двигател, Релса за автомобилни седалки, Странични панели на автомобилните седалки ... Метални части за багаж на автомобила, релсови части за автомобилни стъкла, корпус на въздушната възглавница на автомобила

4. Характеристика на задната греда на автомобила срещу сблъсък

(1) Двойка задна греда срещу сблъсък на автомобила може да завърши множество процеси като пробиване, огъване, формоване и дълбоко изтегляне. Пресата може да пробива детайл или обработваща част на ход, така че има по-висока производителност на труда, отколкото комбинирана форма.

(2) Използването на непрекъснато щамповане на матрица може да намали броя на оборудването, матриците и площта на цеха и да спести прехвърлянето и съхранението на полуфабрикати.

(3) Задният лъч на автомобила срещу сблъсък използва бобина или лента и подаването, изхвърлянето и ламинирането могат лесно да се автоматизират. По време на процеса на щамповане на автоматичната непрекъсната матрица, частите на човешкото тяло не трябва да навлизат в опасната зона и операцията е безопасна.

(4) Всеки процес на задна греда срещу сблъсък на автомобила е разпръснат във всяка станция и няма проблем с „минималната дебелина на стената“ на композитната форма, така че формата има по-висока якост и по-дълъг живот.

5. Ролята на задната греда на автомобила срещу сблъсък

Без значение колко сложни са щамповащите части и колко са процесите на щамповане, те могат да бъдат щамповани със задна греда на автомобила срещу сблъсък.

6. Разширена информация

Материалът, използван за задната греда на автомобила срещу сблъсък, е листов материал, опакован с ленти. По-дебел материал, малка производствена партида, може да се нарязва на ленти; Когато производствената партида е голяма, материалът за навиване трябва да бъде избран. Навиващият материал може да се подава автоматично, автоматично получаване, автоматично щамповане може да се използва от високоскоростна щамповаща машина.

Автомобилната задна греда срещу сблъсък има строги изисквания към задната страна и ширината на материала. Ако ширината е твърде голяма, материалът на пръта не може да влезе в направляващата плоча на матрицата или проходът не е гладък. Твърде малката ширина ще повлияе на точността на позициониране, но също така ще повреди страничния ръб, перфоратора и други части.

Хранене: Задна греда срещу сблъсък на автомобила в процеса на щамповане, натискайте всеки ход, за да завършите щамповане на детайла (или няколко). Материалът трябва да бъде представен стъпка във времето.

Методи за хранене (три вида):

(1) Ръчно хранене: обикновено се използва за производство на малки партиди;

(2) автоматично подаване на подаващото устройство: използваният материал обикновено е валцуван баров материал;

(3) върху матрицата е предвидено самостоятелно направено устройство за подаване. Често използваният клин, малък плъзгач, в прогресивното приложение на матрицата е по-малко.

7. Нашата компания - Форсайт

Ние сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средни матрици за прехвърляне и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрол на разходите. Ние поддържаме доставката.

Тогава задната греда срещу сблъсък на автомобила премина контрола на качеството-ISO 9001: 2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на задни лъчи за автомобил отзад в Китай, ако се интересувате от задната греда за сблъсък на автомобила, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Автомобилен заден лъч против сблъсък, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти