Компоненти на съответстващото рамо на автомобила Qic

Компоненти на съответстващото рамо на автомобила Qic

Съответстващите на автомобила компоненти за управление на рамото qic са матрица, която завършва само един процес в един ход на пресата. Тя може да бъде разделена на щанцоваща матрица, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на съответстващи на автомобила компоненти за управление на рамото qic

Съответстващите на автомобила компоненти за управление на рамото qic, известни също като прогресивна матрица, матрица за пропускане, се отнася до матрица, в която пресата е в няколко различни позиции в един ход, за да завърши множество процеси едновременно.

Заглушаващите части се оформят постепенно в непрекъснатата матрица. Непрекъснатото формоване е метод с интензивен процес, който може да завърши различни процеси като подрязване, нарязване, нарязване, щанцоване, пластична деформация, заготовка и др. Върху една матрица.

Според реалните нужди от щамповане на части, редица процеси на щамповане са подредени в определен ред за непрекъснато щамповане. Той може не само да завърши процеса на щанцоване, но и процеса на формоване и дори процеса на сглобяване.

Много сложни щамповани части, които изискват щамповане в много процеси, могат да бъдат напълно оформени върху двойка форми, което осигурява благоприятни условия за високоскоростно автоматично щамповане. Вижда се, че съответните компоненти на управляващото рамо на автомобила qic са щанцова матрица с много станции и висока ефективност.

2. Спецификация на съответстващите на автомобила компоненти за управление на рамото qic

Име на продукта Съответстващи на автомобила компоненти за управление на рамото qic Цена на продукта Персонализирани
Тип на процеса Щамповане Видове процеси Прогресивно умира
Обхват на ударния тонаж 300T ~ 1250T Експлоатационен живот 500 милиона удара
Вид на продукта Нестандартна персонализация Приложимо поле Автомобилна индустрия
Мухъл материал Cr12Mo1v1(D2ï¼ ‰ ã € A3ã € FC300ã € SDK11ã € D2ã € CR12ã € 45 #
Описание на продукта Матрица за студено щамповане, при която се извършват множество процеси на щамповане едновременно в няколко различни станции на една матрица.

3. Прилагане на съответстващи на автомобила компоненти на управляващото рамо qic

Подови напречни носачи на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части за изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта за врати на автомобила, Компоненти за седалки за автомобили, Compã € Сглобяване на ключалката за автомобил, Съответстващи на автомобила компоненти на рамото qic, Съответстващи на компонентите на рамото на автомобила qic, Автомобил съответстващи компоненти на управляващото рамо qic, предна задна греда на автомобила, странична греда на автомобила, странични подрамни рамки на автомобила, прахозащитен капак на автомобилната спирачка, компоненти на съответстващите контролни рамена на автомобила вътрешна украса на корпуса на колелото, монтаж на люка на автомобила, рамка на предното окачване на автомобила, рамка на задното окачване на автомобила, предна напречна греда на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, втулка на амортисьора на автомобилния двигател, топлинни щитове на автомобила на двигателя, релса за автомобилни седалки, странични панели на автомобилните седалки € Греда за столче за кола, Метални части за багажник на автомобила, Релсови части на автомобила, Корпус на въздушната възглавница на автомобила

4. Характеристика на съответстващите на автомобила компоненти за управление на рамото

(1) Двойка от съответстващите на автомобила компоненти на управляващото рамо може да завърши множество процеси като пробиване, огъване, формоване и дълбоко изтегляне. Пресата може да пробива детайл или обработваща част на ход, така че има по-висока производителност на труда, отколкото комбинирана форма.

(2) Използването на непрекъснато щамповане на матрица може да намали броя на оборудването, матриците и площта на цеха и да спести прехвърлянето и съхранението на полуфабрикати.

(3) Компонентите на управляващото рамо на автомобила, които използват намотка или лента, и подаването, изхвърлянето и ламинирането могат лесно да бъдат автоматизирани. По време на процеса на щамповане на автоматичната непрекъсната матрица, частите на човешкото тяло не трябва да навлизат в опасната зона и операцията е безопасна.

(4) Всеки процес на Qic, съответстващ на компонентите на управляващото рамо, е разпръснат във всяка станция и няма проблем с "минималната дебелина на стената" на композитната форма, така че формата има по-висока якост и по-дълъг живот.

5. Ролята на автомобила, съответстващ на компонентите на управляващото рамо qic

Без значение колко сложни са щамповащите части и колко са процесите на щамповане, те могат да бъдат щамповани с автомобил, съответстващ на компонентите на управляващото рамо qic.

6. Разширена информация

Материалът, използван за съответстващите на автомобила компоненти на управляващото рамо, е лентов материал. По-дебел материал, малка производствена партида, може да се нарязва на ленти; Когато производствената партида е голяма, материалът за навиване трябва да бъде избран. Навиващият материал може да се подава автоматично, автоматично получаване, автоматично щамповане може да се използва от високоскоростна щамповаща машина.

Компонентите за управление на рамото, съответстващи на автомобила, имат строги изисквания към задната страна и ширината на материала. Ако ширината е твърде голяма, материалът на пръта не може да влезе в направляващата плоча на матрицата или проходът не е гладък. Твърде малката ширина ще повлияе на точността на позициониране, но също така ще повреди страничния ръб, перфоратора и други части.

Хранене: Съответстващи на автомобила компоненти на управляващото рамо, в процеса на щамповане, натиснете всеки ход, за да завършите щамповане на детайла (или няколко). Материалът трябва да бъде представен стъпка във времето.

Методи за хранене (три вида):

(1) Ръчно хранене: обикновено се използва за производство на малки партиди;

(2) автоматично подаване на подаващото устройство: използваният материал обикновено е валцуван баров материал;

(3) върху матрицата е предвидено самостоятелно направено устройство за подаване. Често използваният клин, малък плъзгач, в прогресивното приложение на матрицата е по-малко.

7. Нашата компания - Форсайт

Ние сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средни матрици за прехвърляне и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрол на разходите. Ние поддържаме доставката.

Тогава съответните компоненти на рамото за управление на автомобила преминаха Quality Control-ISO 9001: 2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на Qic, съответстващи на автомобилните компоненти на рамото, в Китай, ако се интересувате от Qic, съответстващи на автомобилните компоненти на ръкохватката, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Компоненти за контрол на рамото за автомобили Qic, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти