Заключване на автомобила

Заключване на автомобила

Сглобката за автомобилна ключалка е матрица, която завършва само един процес в един ход на пресата. Тя може да бъде разделена на щанцоваща матрица, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

Подробности за продукта

1. Представяне на сглобяване на автомобил

Сглобката за заключване на автомобил, известна също като прогресивна матрица, матрица за пропускане, се отнася до матрица, в която пресата е в няколко различни позиции в един ход, за да завърши множество процеси едновременно.

Заглушаващите части се оформят постепенно в непрекъснатата матрица. Непрекъснатото формоване е метод с интензивен процес, който може да завърши различни процеси като подрязване, нарязване, нарязване, щанцоване, пластична деформация, заготовка и др. Върху една матрица.

Според реалните нужди от щамповане на части, редица процеси на щамповане са подредени в определен ред за непрекъснато щамповане. Той може не само да завърши процеса на щанцоване, но и процеса на формоване и дори процеса на сглобяване.

Много сложни щамповани части, които изискват щамповане в много процеси, могат да бъдат напълно оформени върху двойка форми, което осигурява благоприятни условия за високоскоростно автоматично щамповане. Вижда се, че комплектът за заключване на автомобила е щанцова щанцовка с много станции и висока ефективност.

2. Спецификация на сглобката за автомобилна ключалка

Име на продукта Сглобяване на автомобилна ключалка Цена на продукта Персонализирани
Тип на процеса Щамповане Видове процеси Прогресивно умира
Обхват на ударния тонаж 300T ~ 1250T Експлоатационен живот 500 милиона удара
Вид на продукта Нестандартна персонализация Приложимо поле Автомобилна индустрия
Мухъл материал Cr12Mo1v1(D2ï¼ ‰ ã € A3ã € FC300ã € SDK11ã € D2ã € CR12ã € 45 #
Описание на продукта Матрица за студено щамповане, при която се извършват множество процеси на щамповане едновременно в няколко различни станции на една матрица.

3. Прилагане на сглобяване на автомобилна ключалка

Подови напречни носачи на автомобила, Части за монтаж на шасито на автомобила, Части за изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за седалки за автомобили, Compã € Сглобяване на автомобила, Сглобяване на автомобила, Сглобяване на автомобила, Сглобяване на автомобила, Задна част на автомобила греда срещу сблъсък, странична греда на автомобила, странични подрамни рамки на автомобила, прахозащитен капак на автомобилната спирачка, комплект за заключване на автомобила Скоби за монтиране на багаж на автомобила, кръстосан боб на автомобил, вътрешно обзавеждане на корпуса на автомобила, монтаж на люка на автомобила, предно окачване на автомобила рамка, Рамка за задно окачване на автомобила, Предна греда на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Втулка на амортисьора на автомобила, Комплект топлинни екрани на двигателя на автомобила, Релса за автомобилни седалки, Странични панели на автомобилното столче € € Греда на автомобилното столче, Метални части за багаж на автомобила, Автомобил релсови части на прозореца, Корпус на въздушната възглавница за кола

4. Характеристика на сглобяването на автомобилната ключалка

(1) Двойка сглобка за автомобил може да завърши множество процеси като щанцоване, огъване, формоване и дълбоко изтегляне. Пресата може да пробива детайл или обработваща част на ход, така че има по-висока производителност на труда, отколкото комбинирана форма.

(2) Използването на непрекъснато щамповане на матрица може да намали броя на оборудването, матриците и площта на цеха и да спести прехвърлянето и съхранението на полуфабрикати.

(3) Сглобката на автомобилната ключалка използва бобина или лента, а подаването, изхвърлянето и ламинирането могат лесно да се автоматизират. По време на процеса на щамповане на автоматичната непрекъсната матрица, частите на човешкото тяло не трябва да навлизат в опасната зона и операцията е безопасна.

(4) Всеки процес на сглобяване на автомобилна ключалка е разпръснат във всяка станция и няма проблем с "минималната дебелина на стената" на композитната форма, така че формата има по-висока якост и по-дълъг живот.

5. Ролята на сглобяването на автомобилната ключалка

Без значение колко сложни са щамповащите части и колко са процесите на щамповане, те могат да бъдат щамповани със сглобка за автомобилна ключалка.

6. Разширена информация

Материалът, използван за сглобяване на автомобилна ключалка, е листов материал, опакован с ленти. По-дебел материал, малка производствена партида, може да се нарязва на ленти; Когато производствената партида е голяма, материалът за навиване трябва да бъде избран. Навиващият материал може да се подава автоматично, автоматично получаване, автоматично щамповане може да се използва от високоскоростна щамповаща машина.

Заключването на автомобила има строги изисквания към задната страна и ширината на материала. Ако ширината е твърде голяма, материалът на пръта не може да влезе в направляващата плоча на матрицата или проходът не е гладък. Твърде малката ширина ще повлияе на точността на позициониране, но също така ще повреди страничния ръб, перфоратора и други части.

Хранене: Сглобяването на автомобилната ключалка в процеса на щамповане, натискайте всеки ход, за да завършите (или няколко) щамповане на детайла. Материалът трябва да бъде представен стъпка във времето.

Методи за хранене (три вида):

(1) Ръчно хранене: обикновено се използва за производство на малки партиди;

(2) автоматично подаване на подаващото устройство: използваният материал обикновено е валцуван баров материал;

(3) върху матрицата е предвидено самостоятелно направено устройство за подаване. Често използваният клин, малък плъзгач, в прогресивното приложение на матрицата е по-малко.

7. Нашата компания - Форсайт

Ние сме много професионални в проектирането и производството на средни до големи прогресивни матрици и средни матрици за прехвърляне и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрол на разходите. Ние поддържаме доставката.

Тогава сглобката за автомобилна ключалка премина контрола на качеството-ISO 9001: 2015

Forsight е един от производителите и доставчиците на сглобяеми коли в Китай, ако се интересувате от сглобяване на автомобилни брави, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Сглобяване на автомобилна ключалка, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти