Аксесоари за автоматично заключване

Аксесоари за автоматично заключване

Аксесоарите за автоматично заключване са контролно устройство, което осигурява импулсния ток за заключване/отваряне за задвижващия механизъм на ключалката на вратата.

Подробности за продукта

Купете Аuto заключващи аксесоари, които могат да бъдат персонализирани от нашата фабрика

1. Въвеждане на аксесоари за автоматично заключване

Аксесоарите за автоматично заключване са контролно устройство, което осигурява импулсния ток за заключване/отваряне за задвижващия механизъм на ключалката на вратата.

Аксесоарите за автоматично заключване са матрица, която завършва само един процес с един ход на пресата. Може да се раздели на матрица за щанцоване, матрица за огъване, матрица за изтегляне, матрица за обръщане на дупки и матрица за оформяне.

2. Спецификация на аксесоарите за автоматично заключване

Име на продуктаАксесоари за автоматично заключванеЦена на продуктаПерсонализирано
Тип процесЩампованеВидове процесимухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара300T~1250TСрок на експлоатация500 милиона удара
Вид продуктНестандартно персонализиранеПриложимо полеАвтомобилна индустрия
Материал на мухълCr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продуктаС един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на аксесоари за автоматично заключване

Аксесоари за автоматично заключване, Аксесоари за автоматично заключване, Аксесоари за автоматично заключване, Аксесоари за автоматично заключване, Панта за вратата на автомобила, Части за пантите на автомобила, Комплект за заключване на вратата CompãCar брава, Вътрешно укрепване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предна част на автомобила задна греда против сблъсък, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобила, предна задна подрамка на автомобила, прахоуловител за спирачките на автомобила, части на пантите на автомобила Монтажни скоби за багаж на автомобила, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, монтаж на люка на автомобила, предна част на автомобила рамка на окачване, рамка на задно окачване на автомобил, предна напречна греда на автомобил, компоненти на шасито на автомобила, ръкав на амортисьора на двигателя на автомобила, компютри за топлинни щитове на двигателя на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за кола ãгреда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, Части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили

4. Характеристика на аксесоарите за автоматично заключване

1) Без значение колко сложни са частите за щамповане и колко процеси на щамповане са, те могат да бъдат щамповани с аксесоари за автоматично заключване.

2) Чифт аксесоари за автоматично заключване може да завърши множество процеси като щанцоване, огъване, формоване и дълбоко изтегляне. Пресата може да щанцова заготовка или обработва детайл на един ход, така че има по-висока производителност на труда от съставната форма.

3) Всеки процес на аксесоари за автоматично заключване е разпръснат във всяка станция и няма проблем с „минималната дебелина на стената“ на композитната форма, така че формата има по-висока здравина и по-дълъг живот.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това аксесоарите за автоматично заключване преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на аксесоари за автоматично заключване в Китай, ако се интересувате от аксесоари за автоматично заключване, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Аксесоари за автоматично заключване, Производители, Доставчици, Купете, Фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти