Части за скоба за автоматична подрамка

Части за скоба за автоматична подрамка

Частите на конзолата за автоматична подрамка са матрица, която се състои от множество станции. Всяка станция завършва различна обработка и всяка станция е свързана в последователност, за да завърши серия от различни обработки на щамповане с един ход на щанцовата преса.

Подробности за продукта

Having a positive and progressive attitude to customer's fascination, our organization constantly improves our solution high-quality to fulfill the requirements of shoppers and further focuses on safety, reliability, environmental prerequisites, and innovation of Auto Subframe Bracket Parts, Looking to the long run, a lengthy way to go, regularly striving to become the all employees with full enthusiasm, one hundred times the confidence and put our company built a beautiful environment, advanced merchandise, good quality first-class modern company and work hard! Factory Direct Auto Subframe Bracket Parts They are sturdy modeling and promoting effectively all over the world. Never ever disappearing major functions within a quick time, it's a have to for you of fantastic good quality. Guided by the principle of Prudence, Efficiency, Union and Innovation. the corporation. ake an excellent efforts to expand its international trade, raise its organization. rofit and raise its export scale. We are confident that we have been going to have a bright prospect and to be distributed all over the world in the years to come.

1. Въвеждане на части на конзолата за автоматична подрамка

Частите на конзолата за автоматична подрамка са матрица, която се състои от множество станции. Всяка станция завършва различна обработка и всяка станция е свързана в последователност, за да завърши серия от различни обработки на щамповане с един ход на щанцовата преса.

2. Спецификация на частите на конзолата за автоматична подрамка

Име на продукта Части за конзолата на подрамката на автомобила Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Прилагане на части от конзолата на подрамката на Auto

Напречни греди на пода на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапета на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за седалките на автомобила, Компютър на вратата, Монтаж на ключалката, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола

4. Характеристика на частите на конзолата за автоматична подрамка

(1) Функцията на подрамката е да блокира вибрациите и шума и да намали директното им навлизане в каретата, така че се появява най-вече в луксозни автомобили и превозни средства с висока проходимост, а някои автомобили също са оборудвани с подрамка за двигателя. Окачването на традиционното носещо тяло без подрамка е директно свързано със стоманената плоча на тялото. Следователно механизмите на кобилицата на окачването на предния и задния мост са разхлабени части, а не възли. След раждането на подрамата, предното и задното окачване могат да бъдат сглобени на подрамата, за да образуват осов възел и след това възелът може да бъде монтиран заедно върху каросерията на превозното средство.

(2) Подрамата може да се разглежда като скелет на предния и задния мост и е неразделна част от предния и задния мост. Подрамата не е цялостна рамка, а конзола, поддържаща предния и задния мост и окачването, така че мостовете и окачването са свързани с предната рамка чрез нея, която традиционно се нарича подрама.

(3) Подрамата може да се разглежда като скелет на предния и задния мост и неразделна част от предния и задния мост. Окачването на традиционното носещо тяло без подрамка е директно свързано със стоманената плоча на тялото. Характеристиките на шасито на автомобила не са нищо повече от две теми на комфорт и управление, а тези две функции са двойка противоречия, които се ограничават взаимно. Традиционната система на окачване може да се регулира само в една посока. Като цяло системата на окачването, която обръща внимание на управлението, ще загуби част от комфорта, а окачването, което обръща внимание на комфорта, също ще повлияе на някои характеристики на управление. Ето защо, при проектирането и съвместното разполагане на системата за окачване, дизайнерите се опитват да използват някои сложни структури, за да постигнат баланс между комфорт и управление.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това частите на конзолата на автоматичната подрамка преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на части за скоби за подрамки за автомобили в Китай, ако се интересувате от части за скоби за подрамки за автомобили, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Части за конзоли за подрамка за автомобили, производители, доставчици, покупка, фабрика, Китай, Произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти