Компоненти на вътрешната плоча на автомобилната А-колона

Компоненти на вътрешната плоча на автомобилната А-колона

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на компоненти за вътрешна плоча на А-колона за автомобили в Китай. Нашата компания е основана през май 2010 г. и се развива вече 11 години. Имаме силен екип, всички основни членове на екипа също са акционери, включително продажби, управление на проекти, инженеринг, производство и изпробване и финансов опит от повече от 12 години, очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай .

Подробности за продукта

1. Въвеждане на компоненти на вътрешната плоча на автомобилната А-колона

Матрицата за производство на части на компонентите на вътрешната плоча на автомобилната А колона е прогресивна матрица, която включва пробиване, подрязване, подрязване, фланцоване, формоване, повторно затягане и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на компонентите на вътрешната плоча на автомобилната А-колона

Име на продукта Компоненти на вътрешната плоча на А-колона на автомобила Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Прилагане на компоненти на вътрешната плоча на автомобилната А-колона

Автомобилни компоненти на вътрешната плоча на А-колона, части за сглобяване на шасито на автомобила, части на изпускателната система на автомобила, панта за парапет на автомобила, панта на вратата на автомобила, компоненти за автомобилни седалки, комп за врата, комплект за заключване, вътрешно подсилване на вратата на автомобила, компоненти за контролно рамо на автомобила qic, автомобил Компоненти на покрива, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, Прахоуловител за автомобилни спирачки, Монтажни скоби за багаж на автомобил, Напречен боб за автомобил, Интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, Компоненти на шасито на автомобила, Релса за седалка за кола, Страна на седалка за кола panelsãГреди за автомобилни седалки, метални части за стека за багаж на кола, части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили.

4. Характеристика на компонентите на вътрешната плоча на автомобилната А-колона

1. Материалът на продукта е DPC550Y980T+ZNT/F/7, дебелината е 1,7 мм.

2. Матрицата за производство на този продукт е проектирана като прогресивна матрица с 12 станции, размерът на матрицата е 1770 * 1550 * 1120 mm, а затворената височина на матрицата е 1120 mm.

3. Матрицата е със среден размер, а тонажът на поансона е 2000 тона.

4. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това компонентите на вътрешната плоча на автомобилната А-колона преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на компоненти за вътрешна плоча на А-колона за автомобили в Китай, ако се интересувате от компоненти за вътрешна плоча на А-колона за автомобили, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Компоненти на вътрешната плоча на A-колона на автомобила, производители, доставчици, покупка, фабрика, Китай, Произведено в Китай, цена, качество

Изпратете запитване

Свързани продукти