Автомобилни части против сблъсък на греди

Автомобилни части против сблъсък на греди

Автомобилните части на лъча против сблъсък са устройство, използвано за намаляване на поглъщането на енергия от сблъсък, когато превозното средство е ударено. Състои се от дълга светлина, кутия за поглъщане на енергия и монтажна плоча, свързана с превозното средство. Както главният лъч, така и кутията за поглъщане на енергия могат ефективно да абсорбират енергията на сблъсъка, когато превозното средство се сблъска с ниска скорост, така че да се сведе до минимум повредата от силата на удара върху надлъжната греда на каросерията на превозното средство. По този начин той играе защитна роля за автомобила. Може да се раздели на предни и задни греди против сблъсък и греди против сблъсък на вратите.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на части за автомобилни греди против сблъсък

Светлината против сблъсък е устройство, използвано за намаляване на поглъщането на енергия от сблъсък, когато превозното средство е ударено. Състои се от дълга светлина, кутия за поглъщане на енергия и монтажна плоча, свързана с превозното средство. Както главният лъч, така и кутията за поглъщане на енергия могат ефективно да абсорбират енергията на сблъсъка, когато превозното средство се сблъска с ниска скорост, така че да се сведе до минимум повредата от силата на удара върху надлъжната греда на каросерията на превозното средство. По този начин той играе защитна роля за автомобила. Може да се раздели на предни и задни греди против сблъсък и греди против сблъсък на вратите.

2. Спецификация на автомобилните части на гредата против сблъсък

Име на продукта Автомобилни части против сблъсък на греди Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на автомобилни части против сблъсък на греди

Напречни греди на пода на автомобила, Части за сглобяване на шасито на автомобила, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Съответен монтаж на рамото за управление на автомобила, Вътрешно укрепване на вратата на автомобила, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, Странична греда за автоматичен сблъсък на автомобила, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобила, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса на седалката за кола, странични панели на седалката за колаãГреда за повдигане на седалката на колата, стека за багаж на кола Метални части, части за релси за прозорци на автомобили, корпус на въздушни възглавници за автомобили

4. Характеристика на автомобилните части на гредата против сблъсък

(1) Смукателната кутия с ниска скорост се абсорбира ефективно от енергията на удара с ниска скорост, а гредата на бронята е свързана към тялото чрез завинтване на гредата, което е удобно за разглобяване и подмяна. Сега много от гредите против сблъсък на автомобила имат слой буфер от пяна, основната му функция е при сблъсък от 4 км/ч, външната пластмасова броня може да се поддържа, облекчава ефекта от силата на сблъсък, намалява щетите от сблъсъка до пластмасовата броня, намалява разходите за поддръжка.

(2) Гредата против сблъсък е много важна и определено не е енергопоглъщаща греда; Системата за защита от сблъсък на автомобила включва пластмасова обвивка за външна декорация. Междинната пластмасова пяна се използва за буфериране на сблъсъци. Най-вътрешната метална греда е функцията против сблъсък. Следователно лъчът против сблъсък трябва да съществува и има доста високи стандарти за здравина на материалите; Като цяло гредата против сблъсък трябва да бъде направена от стомана с висока якост и границата на провлачване може да бъде между 600-800mpa, не по-висока, но не твърде ниска.

(3) Функцията на лъча против сблъсък не е да гарантира, че рамката няма да се деформира в случай на сблъсък на превозно средство, а да стартира буферната и проводяща функция на ударната сила; Това е такъв процес, че гредата се прехвърля към надлъжната греда, а надлъжната греда се прехвърля към рамката.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това автомобилните части на гредата против сблъсък преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на части за автомобилни греди против сблъсък в Китай, ако се интересувате от части за греди за автомобили против сблъсък, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Автомобилни части за греди против сблъсък, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти