Части за задната плоча на автомобила

Части за задната плоча на автомобила

DONGGUAN FORSIGHT STAMPING TOOLING CO.,LIMITED е широкомащабен производител и доставчик на части за задна плоча на автомобили в Китай. Повече от 11 години опит в разработването на инструменти за части за сглобяване на седалки за кола ще ви спести много проблеми за контролиране на толеранса на сглобяване. Предизвикахме стомана с най-висока якост на DP1180. Нашите клиенти се намират главно в Северна Америка, Африка и Източна Европа. Ние можем да предоставим висококачествени продукти на конкурентни цени. Нашите дизайнери имат много опит в стандартите за плесени в Северна Америка и Европа. Очакваме с нетърпение да станем ваш дългосрочен партньор в Китай.

Подробности за продукта

1. Въвеждане на части за задната плоча на автомобила

Матрицата за производство на части за задната плоча на автомобила е прогресивна матрица, която включва пробиване, подрязване, U-образно фланцоване, формоване, повторно зачеркване, монетосечене, пробиване и други процеси. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и очевидни предимства пред другите фабрики за матрици в цената. Нейните продукти имат характеристиките на силна стабилност, висока прецизност, гладка повърхност и без изпъкналост.

2. Спецификация на частите на задната плоча на автомобила

Име на продукта Части за задна плоча на автомобил Цена на продукта Персонализирано
Тип процес Щамповане Видове процеси мухъл с един процес
Диапазон на тонажа на удара 300T~1250T Срок на експлоатация 500 милиона удара
Вид продукт Нестандартно персонализиране Приложимо поле Автомобилна индустрия
Материал на мухъл Cr12Mo1v1ï¼D2ï¼ãA3ãFC300ãSDK11ãD2ãCR12ã45#
Описание на продукта С един ход се завършва само една матрица за процес на щамповане.

3. Приложение на части за задната плоча на автомобила

Части за задна плоча на автомобил, Части за сглобяване на шасито на автомобил, Части на изпускателната система на автомобила, Панта за парапет на автомобила, Панта на вратата на автомобила, Компоненти за автомобилни седалки, Компютър на вратата, Монтаж на ключалката, Вътрешно подсилване на вратата на автомобила, Съответстващи на автомобила компоненти за контролно рамо qic, Компоненти на покрива на автомобила, Предна задна греда против сблъсък на автомобил, странична греда за автоматичен сблъсък на автомобил, прахоуловител за спирачките на автомобила, монтажни скоби за багаж на автомобил, напречен боб за автомобил на автомобил, интериорна декорация на корпуса на колелата на автомобила, компоненти на шасито на автомобила, релса за седалка за кола, странични панели на седалка за колаã Повдигаща се греда на седалката за кола, метални части на стека за багаж на кола, части за релса за прозорци на кола, корпус на въздушна възглавница за кола.

4. Характеристика на частите на задната плоча на автомобила

1. Матрицата за производство на този продукт е прогресивна матрица с 21 станции. Дължината, ширината и височината на матрицата са 2900*800*594 mm. Общото тегло на матрицата е 6.2T. Тонажът на пресата е 600T.

2. Материалът на продукта е SPFH 590. Дебелината е 2,9 мм. Коефициентът на използване на материала е 65%.

3. Матрицата има дълъг експлоатационен живот и ниска цена.

4. Предоставяне на инструменти с добро качество на много ниски разходи за поддръжка.

5. Нашата компания - Forsight

Ние сме много професионални в проектирането и производството на прогресивни матрици със среден до голям размер и матрици за трансфер със среден размер и имаме предимството по отношение на времето за доставка и контрола на разходите. Ние поддържаме доставка.

След това частите на задната плоча на автомобила преминаха контрол на качеството-ISO 9001:2015.

Forsight е един от производителите и доставчиците на части за задна плоча за автомобили в Китай, ако се интересувате от части за задна плоча на автомобили, можете да се свържете с нас!

Горещи маркери: Автомобилни части за задна плоча, производители, доставчици, купуване, фабрика, Китай, Произведено в Китай, Цена, Качество

Изпратете запитване

Свързани продукти